Количката е празна


Магнезиево олио - 0,200л.

8,60 лв.

Магнезиево олио се препоръчва при:

Хронична умора, отслабване на имунната система, мускулна слабост, камъни в бъбреците, остеопороза, зъбен кариес, проблеми с  кръвното налягане, инсулт, атеросклероза, висок холестерол, апатия, депресия, нервност, отслабване на паметта, диабет, диабетна невропатия, мускулни крампи, екзема, псориазис, брадавици, кокоши трън, разширени вени, спортни травми, аутизъм.

При чувствителна кожа разредете 1 ч.лъжичка магнезиево олио с 1 и половина ч.лъжичка  вода.

Противопоказания--Пациенти с бъбречни, чревни, вродени и нервномускулни заболявания трябва винаги да се консултират със своя лекар. Ако кожата все още е зачервена и изтръпнала един час след употреба, спрете употребата на съответния продукт и се консултирайте с лекар.

Пийте Магнезий... през кожата!

Магнезиевото олио всъщност не е олио, но е посочено като такова тъй като при втриване, кожата се усеща гладка и мека. То представлява концентрат от чист натурален магнезиев хлорид, разтворен във вода. 
Магнезиевото олио като течен магнезий много лесно се абсорбира от кожата, от където магнезиевите йони се разпространяват в целия организъм. 

Понякога след абсорбиране на магнезия, по кожата остават бели следи, които по никакъв начин не трябва да будят притеснение, те могат да бъдат премахнати много лесно с вода.
Лекото изтръпване и чувството на затопляне са показателни за това, че магнезият е бил добре абсорбиран. 

Усвояването на магнезий посредством кожата е бърз и сигурен начин той бързо и лесно да се абсорбира в тялото, като много подходящи за целта са кожата в коремната област и кожата под мишниците. Препоръчва се втриване всяка вечер преди лягане.

Много хора имат усещане за по-добър и дълбок сън след употреба преди лягане.

Магнезиево олио ZECHSTEIN ORIGINAL се препоръчва при:

Хронична умора, отслабване на имунната система, мускулна слабост, камъни в бъбреците, остеопороза, зъбен кариес, проблеми с кръвно налягане, инсулт, атеросклероза, висок холестерол, апатия, депресия, нервност, отслабване на паметта, диабет, диабетна невропатия, мускулни крампи, екзема, псориазис, брадавици, кокоши трън, разширени вени, спортни травми

Действие:

- Защитава клетките;
- Поддържа правилната мускулна функция;
- Успокоява при стрес и напрежение;
- Енергизира;
- Подпомага имунната система;
- Спомага за спокоен сън.

Съдържание:

Aqua, Magnesium Chloride, Magnesium Sulfate, Potassium Chloride, Sodium Chloride, Calcium Chloride.

Начин на употреба:

Нанасяйте от магнезиевото олио върху кожата на тялото с леки масажни движения, което съдържа 140 - 150 mg елементарен магнезий.

В случай на емоционален и физически стрес или напрежение, нараняване, специална диета и по време на бременност и кърмене, ежедневният прием на магнезий трябва да се увеличи.

Опаковка: 200 мл.

8,60 лв. xПодобни продукти

Ново % Магнезиево мляко 340 мл Филипос Магнезиево мляко 340 мл Филипос 14,00 лв.
Ново Магнезиев цитрат, Bioherba, 225 мг, 100 капс. Магнезиев цитрат, Bioherba, 225 мг, 100 капс. 20,00 лв.
Ново % Креатин и Магнезий, 200 капсули Креатин и Магнезий, 200 капсули 68,50 лв. 55,80 лв.
Магнезиев хлорид - 0,500кг. Магнезиев хлорид - 0,500кг. 20,00 лв.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!