Количката е празна


Бял крем Рачев - 55гр.

14,90 лв. 11,90 лв.
Марка: "Рачев" Габрово

Бял крем Рачев - 55гр.
Невероятния лечебен крем за кожни заболявания се прави по-доказана народна рецепта от стар род в Габрово, която се предава от поколение на поколение.
Лечебното чудо е ефективно средство за всякакъв тип рани, притежава широк спектър на действие и силен противовъзпалителен ефект.

За да зарастне малка раничка, възпаление на кожата или охлузване са необходими само едно-две намазвания. Помага още при след операционни рани, варикозни рани, причинени в следствие на разширени вени, рани след едра шарка, като заличава белезите. Действието му е прекрасно и при рани от залежаване, рани от измръзване,лишеи и трудно заздравяващи рани на диабетици. Неговите ефективни свойства действат бързо и благодарение на този крем гнойта от раните се изсмуква и раната се лекува за кратък период отвътре навън. Помага при всякакъв вид изгаряния, включително слънчеви и се справя успешно с екземи, херпеси, и напукани длани и пети. Премахва ефективно кокоши тръни, обриви на алергична основа, гъбички между пръстите и изпотяването и миризмата на краката. Ако ви ухапе насекомо, намажете се веднага и ще усетите мигновеното облекчение и отстраняване на болката, сърбежа, отока и възпалението по кожата. При изгаряне, ако го приложите веднага, неговото действие няма да позволи да останат белези от раната, а старите белези могат да избледнеят и почти да се заличат след упорито мазане. Помага отлично и за детоксикация на кожата.
Как да го употребяваме?
Мажете болното място сутрин и вечер, като намазвайте и около раната. След това поставете марличка и я сменяйте при всяка следваща превръзка. Текстурата му е дебела ( подобна на крем „Здраве”). Може да останете с него цяла нощ, или ако сте във вкъщи цял ден. Когато се наложи, почистете крема от кожата с марличка, напена леко със зехтин или олио.
Не го комбинирайте с други мазила!
Противопоказания: не са забелязани
Съхранение: Кремът се запазва при нормални стайни условия една година, но е лекувит и след това. Ако сте сгъсти, можете да го разбъркате с няколко капки зехтун. Не трябва да има съприкосновение с метални предмет

11,90 лв. xПодобни продукти

Ново Био Кокосово Масло, без аромат, Dragon Superfoods, 300ml Био Кокосово Масло, без аромат, Dragon Superfoods, 300ml 6,50 лв.
Ново Био Кокосово Масло, студено пресовано, Dragon Superfoods, 300 ml Био Кокосово Масло, студено пресовано, Dragon Superfoods, 300 ml 7,60 лв.
Ново КРЕМ-БАЛСАМ ЗА КРАКА МУРАВЕН, 44 МЛ. КРЕМ-БАЛСАМ ЗА КРАКА МУРАВЕН, 44 МЛ. 7,90 лв. 6,60 лв.
Ново % САПУН ЗА ЛИЦЕ И ТЯЛО СЪС СЯРА - 90 ГР. САПУН ЗА ЛИЦЕ И ТЯЛО СЪС СЯРА - 90 ГР. 4,00 лв. 3,10 лв.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!