BG GR RO
Количката е празна


Бял крем Рачев - 55гр.

14,90 лв. 11,90 лв.
Марка: "Рачев" Габрово

Бял крем Рачев - 55гр.
Невероятния лечебен крем за кожни заболявания се прави по-доказана народна рецепта от стар род в Габрово, която се предава от поколение на поколение.
Лечебното чудо е ефективно средство за всякакъв тип рани, притежава широк спектър на действие и силен противовъзпалителен ефект.

За да зарастне малка раничка, възпаление на кожата или охлузване са необходими само едно-две намазвания. Помага още при след операционни рани, варикозни рани, причинени в следствие на разширени вени, рани след едра шарка, като заличава белезите. Действието му е прекрасно и при рани от залежаване, рани от измръзване,лишеи и трудно заздравяващи рани на диабетици. Неговите ефективни свойства действат бързо и благодарение на този крем гнойта от раните се изсмуква и раната се лекува за кратък период отвътре навън. Помага при всякакъв вид изгаряния, включително слънчеви и се справя успешно с екземи, херпеси, и напукани длани и пети. Премахва ефективно кокоши тръни, обриви на алергична основа, гъбички между пръстите и изпотяването и миризмата на краката. Ако ви ухапе насекомо, намажете се веднага и ще усетите мигновеното облекчение и отстраняване на болката, сърбежа, отока и възпалението по кожата. При изгаряне, ако го приложите веднага, неговото действие няма да позволи да останат белези от раната, а старите белези могат да избледнеят и почти да се заличат след упорито мазане. Помага отлично и за детоксикация на кожата.
Как да го употребяваме?
Мажете болното място сутрин и вечер, като намазвайте и около раната. След това поставете марличка и я сменяйте при всяка следваща превръзка. Текстурата му е дебела ( подобна на крем „Здраве”). Може да останете с него цяла нощ, или ако сте във вкъщи цял ден. Когато се наложи, почистете крема от кожата с марличка, напена леко със зехтин или олио.
Не го комбинирайте с други мазила!
Противопоказания: не са забелязани
Съхранение: Кремът се запазва при нормални стайни условия една година, но е лекувит и след това. Ако сте сгъсти, можете да го разбъркате с няколко капки зехтун. Не трябва да има съприкосновение с метални предмет

11,90 лв. xПодобни продукти

Ново % Tropic Sun Автобронзиращ мист спрей BIOBAZA 150 мл. Tropic Sun Автобронзиращ мист спрей BIOBAZA 150 мл. 33,00 лв. 28,00 лв.
Ново % Алпийски гел емулсия 200 мл. Алпийски гел емулсия 200 мл. 21,00 лв. 17,00 лв.
Ново % Балсам за Втвърдена Кожа и Напукани Пети 125мл. Балсам за Втвърдена Кожа и Напукани Пети 125мл. 19,90 лв. 15,90 лв.
Ново % SANLI Mentollu Merhem 40 гр. МЕНТОЛОВ КРЕМ SANLI Mentollu Merhem 40 гр. МЕНТОЛОВ КРЕМ 22,00 лв. 17,60 лв.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!