Количката е празна


Верутол лак(Verrutol) Флакон от 15 мг. при папиломи, брадавици и кокоши трън.

18,00 лв. 13,00 лв.
Кат. номер: 8699561650032
Марка: ORVA Турция

Верутол (Verrutol) лак Флакон от 15 мг. за лечение на кокоши тръни, папиломи по кожата, брадавици.
Основните съставки на Верутол (Verrutol) са салицилова киселина и флуороурацил.
ВЕРУТОЛ без аналог по ефикасност срещу папиломи, брадавици и кокоши тръни! Разликата от другите медикаменти е, че с Верутол един път отстранени, повече не се появяват. Нанася се внимателно само върху засегната област от 2 до 4 пъти дневно и се оставя да изсъхне. ДА СЕ ПАЗИ ОТОЧИТЕ! Папиломи-кокоши трън-гъбични заболявания:Обикновено това са вид вируси, които се появяват при допир на кожата със замърсител. Замърсителите причиняват най-вече това , когато са имали директен контакт с кожата, която e повредена-надраскана. Верутолът не е подходящ при лечение на области по-големи от 5 см Х 5см . Мазането е около 2-3 пъти на ден.Препаратът се поставя внимателно само върху засегната част така, че да не засегне здравата област около нея. Ако попадне в здравата част, то почистете с мека тъкан, измийте при необходимост.Ако брадавиците -папиломи са в дълбоки участъци (нежните места на тялото) трябва да се прилага по-рядко. Вместо 3-4 пъти мазане на ден го ограничете 1, максимум 2 пъти дневно. При по-малките папиломи може да използвате клечка за зъби. При кокоши тръни:След мазане в продължение на 3-5 дена, горният пласт (кожа) се отлепя, постарайте се веднага да продължите с мазането. Веднъж стигнали дотам, почти сте си решили проблема. Доста хора след премахване на горния пласт, спират лечението и това именно води до функциониране на тръна. Коренчетата са отдолу и работят. Препоръчва лечението с препарата Верутол за период от 14 дена до 6 седмици. Не е препоръчително да се прилага 3-4 (последователни терапии) на едно и също място. Верутол не трябва да влиза в контакт с тъкани и акрилни материали, тъй като може да се стигне до оцветяване.Верутол трябва, след добро затваряне на капачката, да се държи далеч от деца и огън, понеже е лесно запалим. Освен това съдържа летливи вещества, така че трябва да се избягва и неговото вдишване. Съдържание: ALICYLIC ACID / FLUOROURACIL100мг./5мг. Производител ORVA Турция -

13,00 лв. xПодобни продукти

Ново % Паста за зъби с активен въглен 75 мл. prof saracoglu Паста за зъби с активен въглен 75 мл. prof saracoglu 15,00 лв. 12,00 лв.
Ново % Паста за зъби-екстракт от мащерка 75 мл. prof saracoglu Паста за зъби-екстракт от мащерка 75 мл. prof saracoglu 15,00 лв. 12,00 лв.
Ново % Твърд сапун от лавандула 135гр.  prof saracoglu Твърд сапун от лавандула 135гр. prof saracoglu 15,00 лв. 12,00 лв.
Ново % Сапун с активен въглен Kömür Katı Sabun 125гр. prof saracoglu Сапун с активен въглен Kömür Katı Sabun 125гр. prof saracoglu 15,00 лв. 12,00 лв.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!