Количката е празна


Зеолит Rhodosorb-Farer на камъчета за вода -200гр.

6,90 лв. 5,50 лв.
Марка: „Еко-Тех”

Зеолит на камъчета за вода Rhodosorb-Farer

Ето кой е единственият минерал с над 20 ползи за тялото, умът и душата - директно от Източните Родопи - това е Зеолит-Клиноптилолит. Лесно почиства и детоксикира тялото от тежки метали в рамките на дни.

Ето го списъкът с многобройните му ползи:
1. Нормализира киселинно-алкалния баланс
2. Снижава риска от развитие на ракови клетки
3. Свързва и елиминира амоняка от клетките
4. Улавя и извежда от организма нитрозамините
5. Притежава абсорбиращи свойства спрямо радиоактивните елементи
6. Силен антиоксидант
7. Елиминира млечната киселина от мускулите
8. Нормализира киселинно-алкалния баланс.
9. Пречиства бъбреците и жлъчката от песъчинки.
10. Единственият минерал, който помага при обилно изпотяване предизвикано от нервни проблеми:
11. Нормализира кръвното налягане
12. Намалява симптомите на алергии.
13. Стабилизира функцията на имунната система
14. За лечение на инфекции на пикочните пътища и зъбната плака.
15. Лекува на кожни раздразнения
16. Подпомага процесите на детоксикация на черния дроб, като намалява неговата токсичност.
17. Подобрява имунитета и устойчивостта на организма към стреса.
18. Стимулира перисталтиката на червата, като по този начин допринася за цялостното здраве.
19. Подпомага отстраняването на свободните радикали от тялото.
20. Действайки като сорбент и почиства на клетките на организма, помага за установяване и поддържане на здравето на клетъчно ниво.
21. Помага за поддържането здравината на клетъчните мембрани, като по този начин намаляват възможностите за злокачествени туморни образувания.
22. Благоприятно влияе върху процеса на храносмилане

 

Използва се в хранително-вкусовата промишленост, индустрията, животновъдството, растениевъдството, космонавтиката, медицината.
НАЧИН НА КОНСУМИРАНЕ:
Зеолитът е минерал, не е хранителна добавка. Информацията за свойствата и препоръчителна му употреба е взета от минералолози, публични медии, научни доклади. Данните в този сайт имат само информативна стойност. Консултирайте се с лекуващия ви лекар преди да предприемате каквито и да било форми на алтернативно лечение.
Възможна употреба на камъните зеолит: 1оо гр. зеолит се изсипват в 5 л. туба вода (или следвайки даденото съотношение – в по-малки бутилки). Водата трябва да е чиста – дестилирана, минерална, изворна – само да не е хлорирана от чешмата! Камъните трябва да престоят поне 8 часа, за да наситят водата с лечебните си свойства, след което може да се пие.
Няма ограничения за количествата вода, които да изпивате. Можете да пиете само клиноптилолитова вода, можете да пиете и обикновена в комбинация с клиноптилолитовата.
Препоръчително е да се повиши обичайният прием на вода. Ако обичайно пиете по литър и половина вода на ден, пийте поне 2 л. след като започнете да употребявате клиноптилолит. След като се изпие водата в тубата, просто се долива отново с нова вода, не е необходимо да се вадят камъните. Лечебните свойства на камъните се запазват до три месеца, след което е необходимо да ги подмените. Клиноптилолитът се счита за напълно безопасен и нетоксичен за перорално приложение при хора и животни.
Клиноптилолитът е порест минерал, съставен предимно от алуминий, силиций и кислород. Той е мощен адсорбент. На микроскопско ниво се вижда, че скелетът му има структурата на пчелна пита, с високопорьозна и обширна реактивна повърхност от 450 кв. метра на един грам. Именно тази структура придава на клиноптилолита уникални свойства. Натоварената с отрицателно електричество повърхност дава възможност минералът клиноптилолит да привлича и задържа катиони от средата, в която се намира и от своя страна да отделя други.
Поставен във водна среда, клиноптиолитът елиминира всички вредни за човека вещества от нея, включително и радиоактивно замърсяване. Той има силно въздействие върху човешкия организъм. Пречиства отровите в организма, поети чрез въздуха и храната.
Не са открити противопоказания, възрастови ограничения, странични явления. През първите няколко дни след започване на приема е възможно да се раздвижат песъчинки в бъбреците и жлъчката, да се появят болки или дискомфорт в тази област, но те скоро отзвучават. Нежелан страничен ефект е обезводняването. Ако приемате клиноптилолит на прах, трябва да поглъщате достатъчно течности – поне 2 – 2,5 литра вода – за да улесните циркулация на кристалните структури и очистването на шлаките.
Взаимодействие с лекарства: съчетава се добре с всички лекарствени средства, прилагани за лечение на посочените заболявания.

0,100: 0,200, 0,100

5,50 лв. xПодобни продукти

Ново Минерална Сол №3 Ferrum Phosphoricum D12, Ферум фосфорикум, Таблетки х 230 Минерална Сол №3 Ferrum Phosphoricum D12, Ферум фосфорикум, Таблетки х 230 6,90 лв.
Ново % САПУН ЗА ЛИЦЕ И ТЯЛО СЪС СЯРА - 90 ГР. САПУН ЗА ЛИЦЕ И ТЯЛО СЪС СЯРА - 90 ГР. 4,00 лв. 3,30 лв.
Ново % Бутилка Tupperware 750мл.  спортна капачка светлосин цвят Бутилка Tupperware 750мл. спортна капачка светлосин цвят 28,00 лв. 23,00 лв.
Ново % Бутилка Tupperware 750мл.  спортна капачка жълтокремав цвят Бутилка Tupperware 750мл. спортна капачка жълтокремав цвят 28,00 лв. 23,00 лв.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!