Количката е празна


Дуодерм DUODERM 15 gr. за кокоши трън и папиломи

22,50 лв. 18,00 лв.
Кат. номер: Duoderm

Дуодерм DUODERM 15 gr. за кокоши трън и папиломи

Флакон от 15 мг. за лечение на кокоши тръни, папиломи по кожата, брадавици.

100 % аналог на Duofilm ( Дуофилм )
Duoderm 15 gr. e препарат за премахване на брадавици, псориазис, мазоли, също така и за лечение на хиперкератоза, хиперкератозна екзема, невродермит и лишеи. Разтвора е 15 мг.. със състав от салицилова и млечна киселина.

Салициловата киселина е широко използвана даваща ни кератолитичен резултат с мащабното унищожаване на питела, разтваряйки междуклетъчният рогов слой.
Млечната киселина засяга керанизирането и ограничава от хиперкератоза.
Използването на тази комбинация от салицилова и млечна киселина за брадавици-кокоши тръни и др. е добро съчетание даващо ни добри резултати.
Мястото се третира веднъж дневно, като се затопля с гореща вода болното място за около 5 минути. След това се търка леко с хартиена пила за нокти. Едва след това се намазва и третира мястото като се внимава да не засегне здравите участъци на кожата.
Относно лечението и премахването на брадавиците трае около 2 седмици.
Производител: Фармацевтична компания ORVA
DUODERM 15 gr.

Двата препарата DUOFILM или DUODERM са с един и същ състав. Разликата е в наименованието на самият препарат и производителя.

18,00 лв. xПодобни продукти

Ново % Вода от Коприва за косопад и мазна коса - Спрей (200мл) Вода от Коприва за косопад и мазна коса - Спрей (200мл) 13,00 лв. 10,90 лв.
Ново % KAMFOLIN - КАМФОЛИН мехлем 50гр. за ставни болки KAMFOLIN - КАМФОЛИН мехлем 50гр. за ставни болки 12,00 лв. 9,80 лв.
Ново % Избелващ крем за лунички и петна EXPIGMENT 4% Експигмент Избелващ крем за лунички и петна EXPIGMENT 4% Експигмент 15,00 лв. 12,60 лв.
Ново % Био вода Inaessentials от смрадлика за устна хигиена и венци - 200 мл. Био вода Inaessentials от смрадлика за устна хигиена и венци - 200 мл. 12,00 лв. 10,00 лв.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!