Количката е празна


Био вода Inaessentials от смрадлика за устна хигиена и венци - 200 мл.

12,00 лв. 10,00 лв.
Кат. номер: 9-2019
Марка: INAESSENTIALS

Био вода INAESSENTIALS от смрадлика за устна хигиена и венци - 200 мл.

100 % Биологична Вода от Смрадлика (200мл)

Край на зъбните проблеми. Биологична вода от Смрадлика.

Може би всички сме чували от по-възрастните за магическите свойства на смрадликата, които са десетки, но ние тествахме в дълбочина ефекта ѝ при проблеми със зъбите и венците. Важно: Основната функция на водата е за профилактика на устната кухина - напълнете капачката и жабурете с водата около 30 секунди, след което изплюйте.

Какво забелязахме: 

1. Водичката решава 99% от проблемите с венците - особено кървене и задържане на плака. Причината за това е фактът, че смрадликата е едно от растенията с най-силно антивъзпалително действие. Водичката се използва точно като вода за уста, но има 2 разлики: Първата е, че продуктът е от една природна съставка: Смрадлика. Втората, че не е като локален антибиотик, а напротив - решава проблема трайно. 

2. Успешно се бори с гниенето на зъбите и трайно ги пречиства от плака, като по този начин дори не дава шанс за поява на кариеси.

3. Не оставя никакъв шанс на афтите, като ги премахва след 1-2 ползвания. 

*Въпреки, че няма официално лечение мнозина престижни научни сайтове твърдят, че водата от смрадлика е природното решение за пародонтозата.

- 1 жабурене с 15-20 гр. вечер е напълно достатъчно.

Какъв е изводът за този продукт:
- Напълно естествен 
- Биологично сертифициран 
- Доказано работещ 

Употреба:

1. Профилактика на устата- Основната функция на водата е  за профилактика на устата - напълете капачката и жабурете около 30 секудни (сутрин и вечер) . Водата от смрадлика има страхотен ефект при възпалени венци, пародонтит, елиминира бактериите, които предизвикват гниене и се справя изключително бързо с афти или херпес

 2. Против гъбички и бактерии- Водата от смрадлика има изключително силен антигъбичен ефект - използвайте тампонче за грим за локално нанасяне на части от тялото с такъв проблем и оставете на това оръжие на природата да се погрижи. Най-често се използва при гъбички на краката - за целта сложете 40 мл.- 50 мл в леген с топла вода.

3. След раждане- Най-горещо препоръчваме този продукт за промивки на родилки. Не само ние, а и по-запознатите гинеколози препоръчват първите няколко месеца след раждане да се правят външни промивки с отвара за смрадлика. Ние ви улесняваме, като ви даваме тази отвара готова, в бутилка, и най-хубавото: Биологична.

10,00 лв. xПодобни продукти

Ново % САПУН ЗА ЛИЦЕ И ТЯЛО СЪС СЯРА - 90 ГР. САПУН ЗА ЛИЦЕ И ТЯЛО СЪС СЯРА - 90 ГР. 4,00 лв. 3,30 лв.
Ново % БИОХЕРБА БИО МАСЛО ОТ КАКАО, 100 МЛ БИОХЕРБА БИО МАСЛО ОТ КАКАО, 100 МЛ 10,00 лв. 8,40 лв.
Ново Био Какаово Масло, Dragon Superfoods, 100 ml Био Какаово Масло, Dragon Superfoods, 100 ml 8,00 лв. 6,60 лв.
Ново % Крем с масло от чаено дърво 250мл. Крем с масло от чаено дърво 250мл. 26,00 лв.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!