BG GR RO
Количката е празна


Вода за уста от Дива Смрадлика - Hydrolina при Кървящи венци и Лош дъх 150мл.

13,99 лв. 12,60 лв.
Кат. номер: 9-2019
Марка: INAESSENTIALS

Вода за уста от Дива Смрадлика - Hydrolina при Кървящи венци и Лош дъх

100 % Биологична Вода от Смрадлика (150мл)

Край на зъбните проблеми. Биологична вода от Смрадлика.

Може би всички сме чували от по-възрастните за магическите свойства на смрадликата, които са десетки, но ние тествахме в дълбочина ефекта ѝ при проблеми със зъбите и венците. Важно: Основната функция на водата е за профилактика на устната кухина - напълнете капачката и жабурете с водата около 30 секунди, след което изплюйте.

Какво забелязахме: 

1. Водичката решава 99% от проблемите с венците - особено кървене и задържане на плака. Причината за това е фактът, че смрадликата е едно от растенията с най-силно антивъзпалително действие. Водичката се използва точно като вода за уста, но има 2 разлики: Първата е, че продуктът е от една природна съставка: Смрадлика. Втората, че не е като локален антибиотик, а напротив - решава проблема трайно. 

2. Успешно се бори с гниенето на зъбите и трайно ги пречиства от плака, като по този начин дори не дава шанс за поява на кариеси.

3. Не оставя никакъв шанс на афтите, като ги премахва след 1-2 ползвания. 

*Въпреки, че няма официално лечение мнозина престижни научни сайтове твърдят, че водата от смрадлика е природното решение за пародонтозата.

- 1 жабурене с 15-20 гр. вечер е напълно достатъчно.

Какъв е изводът за този продукт:
- Напълно естествен 
- Биологично сертифициран 
- Доказано работещ 

Употреба:

1. Профилактика на устата- Основната функция на водата е  за профилактика на устата - напълете капачката и жабурете около 30 секудни (сутрин и вечер) . Водата от смрадлика има страхотен ефект при възпалени венци, пародонтит, елиминира бактериите, които предизвикват гниене и се справя изключително бързо с афти или херпес

 2. Против гъбички и бактерии- Водата от смрадлика има изключително силен антигъбичен ефект - използвайте тампонче за грим за локално нанасяне на части от тялото с такъв проблем и оставете на това оръжие на природата да се погрижи. Най-често се използва при гъбички на краката - за целта сложете 40 мл.- 50 мл в леген с топла вода.

3. След раждане- Най-горещо препоръчваме този продукт за промивки на родилки. Не само ние, а и по-запознатите гинеколози препоръчват първите няколко месеца след раждане да се правят външни промивки с отвара за смрадлика. Ние ви улесняваме, като ви даваме тази отвара готова, в бутилка, и най-хубавото: Биологична.

12,60 лв. xПодобни продукти

Ново % Malika Избелващ серум с витамин C и хиалуронова киселина Malika Избелващ серум с витамин C и хиалуронова киселина 10,50 лв. 8,40 лв.
Ново % Malika Избелващ серум за лице Malika Избелващ серум за лице 10,50 лв. 8,40 лв.
Ново % Malika Beauty Cream Избелващ крем комплект със сапун Malika Beauty Cream Избелващ крем комплект със сапун 15,00 лв. 12,00 лв.
Ново % Sandal Избелващ комплект за лице (крем+ампула+серум+сапун) Sandal Избелващ комплект за лице (крем+ампула+серум+сапун) 21,25 лв. 17,00 лв.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!