BG GR RO
Количката е празна


Doctor Nature НОФАТИН, 60 таб.

39,90 лв.
Кат. номер: 30021
Марка: Doctor Nature

Doctor Nature НОФАТИН, 60 таб.

Революционен продукт за отслабване, с който ще изваете мечтаната фигура и ще постигнете здравословно тегло

Doctor Nature Нофатин действа в 7 различни направления и постига 7D ефект.. Основателят на Green Master - Атанас Радев свали забележителните 40 килограма, само за 9 месеца, с помощта на Doctor Nature Нофатин и специалната 30 дневна програма, която ще намерите във всяка опаковка Doctor Nature Нофатин. Личната история на Атанас Радев можете да прочетете ТУК

С прием на Doctor Nature Нофатин получавате 10 незаменими ползи за Вас:

1. Допринася за постигане на мечтаната фигура и здравословни килограми

2. Намалява с 2-3 размера на Вашите дрехи

3. Спомага за редуциране на излишните мазнини, особено в проблемните зони на корема, талията, ханша и бедрата

4. Избягва драстичните диети и свързаните с тях лишения

5. Предотвратява неприятния йо-йо ефект, който се получава след всяка диета

6. Допринася за повече енергия и самочувствие от постигнатите резултати

7. Подпомага имунитета и тялото в борбата му с възпаленията, които са основна причина за затлъстяавнето

8. Балансира нивата на кръвната захар

9. Подпомага организма при стрес

10. Подобрява метаболизма и хормоналния баланс

Как работи Doctor Nature Нофатин? 

Doctor Nature Нофатин е ефективен, като се бори срещу първопричините за натрупването на излишните мазнини и наднорменото тегло. Той въздейства върху основните фактори за затлъстяване, като по този начин се получава траен и сигурен ефект. Благодарение на различните механизми, по които Doctor Nature Нофатин действа, само за месец се намаляват излишните мазнини в областта на талията, ханша и бедрата. Същевременно с това, се редуцират висцералните мазнини и се подобрява работата на вътрешните органи.

Какво трябва да знаем за затлъстяването и наднорменото тегло?

Наднорменото тегло и затлъстяването са сериозен здравен проблем в редица развити държави. Тези състояния имат отношение както за естетическия вид на всеки човек, неговото самочувствие и жизненост, така и за нормалната функция на всички жизнено важни процеси в организма. Трупането на излишни мазнини е комплексно състояние, зависещо от много на брой фактори. Едни от най-популярните са нездравословното хранене и липсата на движение, но със сигурност само корекция в хранителните навици и двигателната активност не са достатъчни. Необходимо е повлияване на причините за натрупване на излишни мазнини, което е от най-важно значение за справяне с проблема.

За разлика от повечето продукти на пазара, които действат еднопосочно и оказват влияние само върху изгаряне на мазнините, елиминиране на излишните течности или контрол на апетита, Doctor Nature Нофатин действа в различни направления и осигурява многобройни здравни ползи.

Защо Doctor Nature Нофатин е различен от повечето продукти за отслабване?

Doctor Nature Нофатин действа от друга гледна точка. Въздейства ефективно върху причините за натрупване на излишни мазнини, като притежава и редица допълнителни здравни ползи. Той балансира всички процеси в тялото и премахва първопричините за наднорменото тегло и затлъстяването, което е единственият начин за сигурен ефект в дългосрочен план.

Защо Doctor Nature Нофатин е толкова ефективен?

Ефективността на Doctor Nature Нофатин се дължи на комплекс от 16 активни съставки, сред които стандартизирани растителни екстракти и важни микроелементи. Синергичното действие на активните съставки обуславя уникален механизъм на действие в 7-те най-важни направления:

1. Намалява тихото възпаление, като основна причина за трупване на излишни мазнини

2. Допринася за нормална функция на черния дроб и детоксикация

3. Подпомага храносмилателната система, функцията на червата и чревната микрофлора

4. Подпомага хормоналния баланс

5. Намалява стреса и подобрява метаболизма

6. Поддържа имунитета

7. Гарантира здравословен начин на живот и хранене, като предоставя балансиран хранителен режим, чрез 30-дневна програма, която е БОНУС към продукта

Какво трябва да знаем за причините за затлъстяването и наднорменото тегло?

1.Наличие на тихо възпаление в тялото

Тихото възпаление попада под прага на болката и не е процес, който се случва за един ден. Един от първите сигнали, че тихото възпаление се увеличава, е появата на излишна телесна мазнина. Това значи, че тялото ни е извън баланс, като основните места, където се генерира тихо възпаление е излишната телесна мазнина.

Известно е, че възпалението и затлъстяването се появяват заедно. Въпросът е: „Затлъстяването ли причинява възпалението или възпалението причинява затлъстяването?”

Отговорът на този въпрос стана ясен на проведена конференция на Медицинския Факултет на Харвард през март 2007 г. Изследванията, представени на тази конференция, дадоха силно доказателство, че възпалението предхожда затлъстяването. Един от участниците, Ерик Рим, доцент по епидемиология и хранене в Медицинския Факултет на Харвард, каза: „Ние нямаме епидемия от затлъстяване, имаме епидемия от възпаление”.

Според проф. д-р Бари Сиърс, един от водещите световни медицински изследователи в областта на диетичния контрол, хормоналните реакции и възпалителните процеси, предизвикани от храната, както и основател на „Зоната“, движещата сила зад затлъстяването е увеличаващото се количество тихо възпаление. Когато тихото възпаление нараства, то започва да разрушава хормоналните модели за сигнализация, и особено онези, които контролират апетита и начина на освобождаване на мазнините за енергия.

Възпалението е основен фактор за генериране на излишни телесни мазнини и докато не се намалят нивата на тихото възпаление, особено в мастните клетки, всички други методи за намаляване на излишните килограми няма да проработят в дългосрочен план.

2.Влошена функция на храносмилателната система и задръстване на червата

Чрез храната, освен хранителни вещества, приемаме и голям брой токсини и други потенциално вредни агенти. Това влошава функцията на червата да обработват и усвояват хранителните вещества. С времето, в червата се трупа огромно количество шлака, като възпалителните процеси се задълбочават. За здравословно и ефективно отслабване, е необходимо очистване на задръстените черва. От важно значение е и поддържане на добър баланс на стомашно-чревната микрофлора. Полезните бактерии са отговорни за храносмилането и имат отношение в количеството мазнини, които се натрупват в тялото.

3.Хормонален дисбаланс и инсулинова резистентност

Предпоставки за нарушаване на хормоналния баланс са нездравословното хранене, както и възраст над 50 години, особено при жените. Взаимовръзката между тихото възпаление, хормоналния дисбаланс и вредните хранителни навици е основен фактор за генериране на излишни телесни мазнини. Излишният инсулин може да блокира освобождаването в кръвта на складираните мазнини. С времето, мазнините продължават да се трупат, особено в проблемните зони.

4.Нарушена функция на черния дроб и наличие на токсини

Черния дроб е метаболитния център на тялото. Той играе незаменима роля в контрола на метаболизма на въглехидратите и поддържане на глюкозната концентрация в нормални граници. Също така, играе основна роля в регулиране на липидния метаболизъм и метаболизма на аминокиселини.

5.Стрес

Всеки вид стрес може да доведе до различни промени на клетъчно ниво и буквално може да срине имунната система. Стресът може да доведе до увеличаване на килограмите, както и да ускори образуването на висцерални мазнини, независимо от общото тегло.

6.Понижен имунитет

Имунната система защитава тялото от вредните въздействия на околната среда. 70% от имунитета на организма се контролира от червата. Това обуславя необходимостта от осигуряване на нормална и балансирана функция на червата, за да подкрепят цялостния имунитет на организма. Подпомагането на имунитета може да накара тялото да работи по-ефективно срещу възпалителните процеси и да намали натрупването на излишни мазнини.

7.Небалансирано хранене в съотношението въглехидрати – протеини – мазнини

Въглехидратите, мазнините и протеините са основните хранителни вещества. Последните изследвания в света на диетологията показват, че при всеки прием на храна, съотношението на калориите, приети от тези макронутриенти трябва да бъде 40-30-30. Липсата или прекаляването с някои от тези основни хранителни вещества, води до хормонален дисбаланс и трупане на килограми.

Защо неутрализирането на тихото възпаление в тялото е важно за отслабването?

Неутрализирането на тихото възпаление е ключа към пречистване на тялото, премахване на излишните мазнини и подпомагане на основните функции. Само по този начин, организмът е в абсолютен баланс и работи на пълни обороти.

Какво съдържа Doctor Nature Нофатин и как действат съставките?

Doctor Nature Нофатин съдържа 16 специално подбрани съставки със синергично действие, които обуславят уникалния мулфифакторен механизъм на действие, по който действа само Doctor Nature Нофатин:       

 Състав в 1 таблетка:

 • Бета глюкани /115.2 mg/ - Подпомагат имунитета. Намаляват излишните мазнини в областта на корема.
 • Артишок /55 mg/ - Подпомага черния дроб, метаболизма и храносмилането.
 • Бял трън /55 mg/ - Подпомага функцията на черния дроб и елиминира излишните токсини.
 • Глухарче /55 mg/ - Действа като антиоксидант и елиминира излишните течности.
 • Шизандра /55 mg/ - Силен адаптоген. Подпомага устойчивостта на организма към стрес.
 • Родиола розеа /55 mg/ - Подпомага енергийния баланс.
 • Китайски сладник /55 mg/ - Подпомага функцията на храносмилателната система.
 • Корейска мента /55 mg/ - Въздейства благоприятно върху храносмилателния тракт.
 • Китайски живовляк /55 mg/ - Балансира стойностите на холестерола и функцията на черния дроб.
 • Китайска ангелика /55 mg/ - Подпомага хормоналния баланс при менопауза.
 • Репей /55 mg/ - Регулира стойностите на кръвната захар и елиминира токсините.
 • Куркума /55 mg/ - Противовъзпалителни и антиоксидантни свойства. Подпомага функцията на храносмилателната система.
 • Магнезий /55 mg/ - Подпомага функцията на нервната система и храносмилането.
 • Пиперин /1 mg/ - Противовъзпалително действие. Увеличава усвояването на куркумата.
 • Хром /50 μg/ - Подпомага метаболизма и контролира апетита към сладки храни.
 • Йод /50 μg/ - Подпомага функцията на щитовидната жлеза.

 Научете ТУК повече за действието на активните съставки в Doctor Nature Нофатин:

 Съставките в Doctor Nature Нофатин притежат доказани ефекти в клинични проучвания:

Клинично проучване, проведено в Сингапур при 8 жени показва значително намаляване на размера на дрехите с 1 до 2 размера само след 30 дни. Като допълнителни положителни ефекти, се наблюдава подобряване на микроциркулацията и състоянието на кожата.

Двойно-сляпо, плацебо-контролирано проучване, проведено в Норвегия при 58 жени с наднормено тегло и BMI над 25. Резултатите показвват, че групата, приемала комбинацията от съставки в Doctor Nature Нофатин е със значително намалени мерки в областта на корема и ханша, в сравнение с плацебо групата.

Как се приема Doctor Nature Нофатин?

 • При редуциране на теглото се препоръчва  2 пъти дневно по 2 таблетки, за предпочитане 30 минути преди хранене;
 • При поддържане на резултатите се препоръчва 2 пъти дневно по 1 таблетка, за предпочитане 30 минути преди хранене.

*При чувствителен стомах, приемайте по време на хранене.

Присъединете се към групата ни във Фейсбук - Green Master Zone, там ще научите повече за хранителния режим в помощ на Doctor Nature Нофатин, ще видите много рецепти и ще общувате с хора, които вече са постигнали зашеметяващи резултати!

39,90 лв. xПодобни продукти

Ново % Dr.Nature Берберин - 60 таблетки Dr.Nature Берберин - 60 таблетки 25,00 лв. 20,70 лв.
Ново % Алтайско, пречистено Мумио, Алтайский Нектар, 10.2 гр. Алтайско, пречистено Мумио, Алтайский Нектар, 10.2 гр. 18,00 лв. 15,80 лв.
Ново % Алтайско, пречистено мумио, 60 таблетки 0,200 мг. Алтайско, пречистено мумио, 60 таблетки 0,200 мг. 31,00 лв. 26,60 лв.
Ново % САБЕЛНИК 60 таблетки по 500 mg САБЕЛНИК 60 таблетки по 500 mg 35,00 лв. 29,40 лв.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!