Количката е празна


Тала - Оригинално масло от яйца на мравки за премахване на космите 20мл.

11,00 лв. 9,00 лв.

Тала - Оригинално масло от яйца на мравки Тала за окончателно премахване на нежеланото окосмяване. ПРЕМАХВАЙКИ КОСМИТЕ СИ ЗАВИНАГИ С МАСЛО ОТ ЯЙЦА НА МРАВКИ ТАЛА! Премахване на нежеланото окосмяване завинаги! Тайната на султанския харем: масло от яйца на мравки Тала! Без повече некадърни козметички, без повече шум от епилатора, без повече ранички по краката… Напълно безвреден и натурален продукт, който не предизвиква раздразнения на кожата, в близкия изток хората мажат с него дори и бебетата, за да нямат проблеми с нежелано окосмяване като пораснат.

* Това е 100% естествен продукт, който се състои от натурално мравчено масло. Съдържа протеин, който трайно и безболезнено унищожава корена на косъма и спира способността му да се регенерира…

* Оригиналното масло от яйца на мравки Тала е без странични ефекти, подходящо за жени и мъже, при това може да се използва за всички части от тялото и служи за обезкосмяване на крака, ръце, лице, подмишници, дори и деликатните зони.

* Лесен за прилагане – просто втриваме малко количество масло от яйца на мравки Тала с масажни движения върху мястото, където желаем да премахнем излишните косми, лабораторно тестван и защитен с уникален стикер от производителя…

*Това е съвсем натурален, безвреден и естествен продукт, който се ползва в Близкия изток векове наред, дори и върху деца и бебета. Не съдържа химия, няма никакви странични ефекти, не може да предизвика алергични реакции и дори е подходящ и за обезкосмяване на интимните зони и лицето. Притежава анализен сертификат за безопасност.

*При епилиране с кола маска или епилатор и при мазане с маслото 4-5 дни всяка вечер след това – космите ще изтъняват постепенно, ще спрат да растат и ще изчезнат напълно.

9,00 лв. xПодобни продукти

Ново % Паста за зъби с активен въглен 75 мл. prof saracoglu Паста за зъби с активен въглен 75 мл. prof saracoglu 15,00 лв. 12,00 лв.
Ново % Паста за зъби-екстракт от мащерка 75 мл. prof saracoglu Паста за зъби-екстракт от мащерка 75 мл. prof saracoglu 15,00 лв. 12,00 лв.
Ново % Натурален ръчно изработен колагенов твърд сапун 135 g. prof saracoglu Натурален ръчно изработен колагенов твърд сапун 135 g. prof saracoglu 18,00 лв. 12,00 лв.
Ново % Твърд сапун от лавандула 135гр.  prof saracoglu Твърд сапун от лавандула 135гр. prof saracoglu 15,00 лв. 12,00 лв.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!