BG GR RO
Количката е празна


Защитна пирамида с пълнеж от рафиниран кварц

13,20 лв.
Марка: mediks

През 30-те години на двадесети век немският учен - професор Хартман откри, че земята е покрита от ленти на излъчване с неизвестен характер. Лентите на лъчение образуват обособена мрежа и са с широчина около 20 см. Разстоянието между тях е 2 метра в посока север - юг и 2, 50 метра в посока изток - запад.

Бe установено, че това лъчение влияе неблагоприятно върху човешкия организъм. Особено вредно се оказа излъчването над пресечните точки на лентите. Те получиха наименованието геопатогенни точки. Самата мрежа получи името на откривателя си - мрежа на Хартман.

Съществуват различни начини за неутрализиране на геопатогенното лъчение, но безспорно най-ефективният е ползването на умалени модели на Хеопсовата пирамида.

Умалените модели на Хеопсовата пирамида са известни с необикновените свойства, които притежават. Над 100 са феномените, свързани с тях - месо, поставено в такъв модел, не се разваля, употребявано ножче за бръснене, престояло няколко часа в умален модел, се самозаточва, прокиснало вино възстановява вкуса си и т. н.

Може би най-ценното качество на умалените модели на Хеопсовата пирамида е тяхната способност да неутрализират вредното геопатогенно лъчение. Повече петнадесет години фирма "Медикс" произвежда такава пирамида с търговското наименование "Защитна пирамида".

Защитната пирамида, произведена от фирма "Медикс", e изработена от полистирол, с метализирано полимерно покритие и пълнеж от рафиниран кварц. Тя е конструирана така, че въпреки малкия си размер (основа 10 х 10 сантиметра) осигурява мощно поле, достатъчно за защитата на около 4 квадратни метра. Параметрите на защита са замервани и доказвани многократно както от опитни радиестезисти, така и с уред за измерване интензивността на геопатогенното лъчение (ИГА - 1), конструиран от руския учен Ю. Кравченко.

Ползването на Защитна пирамида е лесно и неангажиращо. Просто поставете две пирамидки под леглото (легло за един или двама човека), като ги ориентирате така, че точката в средата на една от страните да гледа на север. Пирамидките се поставят по оста на леглото - едната на нивото на коленете, а втората под гръдния кош или върху нощното шкафче. Добре е да поставите и по една пирамидка там, където стоите продължително всеки ден. Например върху бюрото, компютъра си или до фотьойла, върху който ежедневно гледате телевизия. Те ще ви защитават и зареждат с енергия дори да сте забравили за съществуването им.

13,20 лв. xПодобни продукти

Ново % Автобронзиращи капки – BIOBAZA 50 мл. Автобронзиращи капки – BIOBAZA 50 мл. 36,00 лв. 29,10 лв.
Ново % Tropic Sun Автобронзиращ мист спрей BIOBAZA 150 мл. Tropic Sun Автобронзиращ мист спрей BIOBAZA 150 мл. 33,00 лв. 28,00 лв.
Ново % Алпийски гел емулсия 200 мл. Алпийски гел емулсия 200 мл. 21,00 лв. 17,00 лв.
Ново % Кафе за отслабване Slim Coffee с Гарциния Кафе за отслабване Slim Coffee с Гарциния 25,00 лв. 23,00 лв.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!