Количката е празна


Dr. Nature Нофатин Метаболик, 30 капсули

39,00 лв. 31,90 лв.
Кат. номер: 30043
Марка: Doctor Nature
НОВИЯТ СУПЕРЕФЕКТИВЕН ПРОДУКТ ЗА ОТСЛАБВАНЕ ПРИ МЕТАБОЛИТЕН СИНДРОМ И СВЪРХ ТЕГЛО
Съдържа клинично изпитаните и патентовани съставки Metabolaid® и CSAT® - носители на престижни международни награди в областта на ингредиентите за отслабване!
Doctor Nature Нофатин Метаболик е единственият по рода си продукт, който е специално предназначен за редуциране на теглото при хора, страдащи от метаболитен синдром и симптомите, свързани с него (затлъстяване, инсулинова резистентност, повишено артериално налягане, повишени стойности на холестерола и триглицеридите, хормонален дисбаланс, диабет).
Doctor Nature Нофатин Метаболик е част от Цялостната програма Нофатин - за оформяне на корема, ханша, талията и бедрата. Може да се използва, както в бързия или умерения план за постигане на идеално тегло и фигура, така и самостоятелно. Но все пак, за да се възпозлвате максимално от ползите и действието на продукта, препоръчваме да го приемате, като част от цялостната програма Нофатин.
Цялостната програма, включваща бързия и умерения план за постигане на идеална фигура може да откриете във всяка опаковка Doctor Nature Нофатин Метаболик. МОЛЯ, ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ С ЦЯЛОСТНАТА ПРОГРАМА, КАТО ПРОЧЕТЕТЕ ВСИЧКО

Всяка дневна доза от 2 капсули съдържа:

 Metabolaid® - 500 mg

  • CSAT® - 300 mg
  • Цинк - 10 mg
  • Ниацин - 10 mg NE
  • Хром - 100 µg
  • Селен - 50 µg
  • Витамин D3 - 5 µg

    Начин на употреба: Препоръчва се 2 пъти дневно по една капсула (сутрин и вечер, 20-30 минути преди хранене).

31,90 лв. xПодобни продукти

Ново Зелено Кафе, Мурсалски Чай, Шафран, тинктура, Биохерба, 100 мл. Зелено Кафе, Мурсалски Чай, Шафран, тинктура, Биохерба, 100 мл. 14,30 лв.
Ново Отслабване, капки на д-р Бах, Биохерба, 50 мл. Отслабване, капки на д-р Бах, Биохерба, 50 мл. 11,00 лв.
Ново 17 билки за отслабване, чай, Биохерба, 100 филт. пакетчета 17 билки за отслабване, чай, Биохерба, 100 филт. пакетчета 12,10 лв.
Ново Зелено кафе, тинктура, Биохерба, 50 мл. Зелено кафе, тинктура, Биохерба, 50 мл. 7,30 лв.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!