Количката е празна


Персонален пречиствател – йонизатор на въздуха VOLCANO

59,90 лв. 47,90 лв.
Кат. номер: 20120

Персонален пречиствател – йонизатор на въздуха VOLCANO

Чист и здравословен въздух навсякъде около вас

 • Пречиства въздуха от фини прахови частици, смог, алергени, цигарен дим и други замърсители;
 • Защитава организма от вируси и бактерии;
 • Неутрализира неприятни миризми;
 • Насища въздуха с отрицателни йони – 10 000 бр./куб. см.;
 • Снема стрес и напрежение, подобрява съня;
 • Предотвратява алергични реакции;
 • Изключително полезен при работа с компютър;
 • Преносим и компактен, носете го като елегантно бижу или го поставете на бюрото или друга повърхност около вас;
 • Продължителна работа гарантирана от мощна батерия;
 • Безшумен режим на работа;
 • Как работи? Уредът работи с плазмена импулсна технология, благодарение на която през специални четки от въглеродни влакна се освобождават отрицателни кислородни йони. 

  Какво да очакваме? Персоналният пречиствател - йонизатор на въздуха осигурява чист и здравословен въздух, където и да се намирате. Насища въздуха около вас с отрицателни йони и го пречиства от фини прахови частици, смог, полени, цигарен дим, миризми и други замърсители. Защитава организма от вируси и бактерии. С помощта на уреда гарантирате изключително качество на въздуха, който дишате, което снема стрес и напрежение, подпомага имунитета, защитава организма от инфекции, подобрява съня, предотвратява алергични реакции. Специалната функция на йонизация обогатява въздуха, който дишате с отрицателни йони – витамини на въздуха, които имат неизброими ползи за подобряване и съхраняване на човешкото здраве. 

  Как да го ползваме? За да включите уреда натиснете и зъдръжте бутона в централната част за поне 2 сек – индикаторът светва в синьо и устройството започва да работи. За да изключите  - натиснете бутона за поне 2сек., докато престане да свети. Уредът може да се иползва в различни ситуации – може да го носите със себе си с помощта на включената в комплекта стилна верижка като медальон и да гарантирате чист въздух и защита, където и да се намирате или да го поставите на маса/бюро около вас, като препоръчваме в такава ситуация да го поставяте изправен.  Може да го поставите включен докато спите, на разстояние поне 30-50см от вас.

  Колко често да го ползваме? Когато сте навън, сред хора, в обществени места или в градския транспорт носете уреда постоянно включен. Когато сте вкъщи или на работа е добре да гарантирате чист и здравословен въздух поне 3-4 часа през деня. Ако работите на компютър или около вас има други електронни уреди, които влошават енергийния състав и качество на въздуха, включете уреда докато работите, като може да го поставите на удобно място близо до вас. Не е задължително уредът постоянно да е включен – създайте своя ритъм и начин на ползване, за да получите максимален резултат.

   Зареждане на уреда Уредът се зарежда с помощта на USB кабел(част от комплекта), който се включва към USB порт на лаптоп/компютър или с използване на адаптер от мобилен телефон или друго устройство с USB порт(такъв адаптер не е включен в комплекта). Напълно заредена батерия издържа до 48часа. При желание може да закупите USB адаптер от Грийн Мастър на цена 3,90лв(код 20199). Поставете уреда да се зарежда, когато вече не можете да го включите(синият индикатор не свети). По време на зареждане индикаторът в централната част на уреда мига в червено, когато зареждането е приключило индикаторът угасне

47,90 лв. xПодобни продукти

Ново % 128 Hz Лечебен уред 128 Hz Лечебен уред 99,00 лв. 52,40 лв.
Ново % Резервна микрофибърна подложка за мокро почистване Резервна микрофибърна подложка за мокро почистване 24,90 лв. 19,95 лв.
Ново % Smart Спрей моп Smart Спрей моп 119,90 лв. 95,90 лв.
Ново % Wellos Абсорбатор на неприятни миризми - Ананас Wellos Абсорбатор на неприятни миризми - Ананас 53,00 лв. 43,10 лв.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!