Количката е празна


Хлорофил 60капсули

27,90 лв. 22,30 лв.
Марка: Doctor Nature

Опаковка: 60 капсули
Марка: Doctor Nature
Мощен естествен антиоксидант и ефективна ДНК защита!
Всяка капсула съдържа 100 mg хлорофилин

Хлорофилинът се получава от хлорофил, като на практика става въпрос за идентични продукти. Тъй като хлорофилинът е водоразтворим, това значително повишава ефективността на абсорбцията му в организма.

Хлорофилът е пигмент, на който се дължи зеленият цвят на растенията. Участва в поглъщането на слънчевата светлина и превръщането и в енергия, както и в редица биохимични процеси с изключителни ползи за човешкия организъм:

Подпомага имунитета
Благоприятства функцията на храносмилателния тракт
Детоксикира организма
Подпомага поддържането на балансирано рН
Подобрява състоянието на кожата и лигавиците
Подпомага при кожни раздразнения и екземи
Контролира телесното тегло
Извежда ненужните токсини от организма
Забавя процесите на стареене на клетките
Подпомага клетъчното дишане
Подпомага кръвообращението
Дава тонус и енергия на тялото
Неутрализира лошия дъх
Хлорофилът играе съществена роля в жизнения цикъл на растенията и ги поддържа здрави и зелени. Той е мощен антиоксидант, като притежава доказано полезни свойства, от които може да се възползва човешкият организъм.

Редица изследвания показват благоприятните ползи за всички системи в тялото. Високият му антиоксидантен потенциал защитава клетките от негативното действие на свободните радикали. Той подпомага клетъчното дишане и митохондриалната активност. Научни данни сочат, че хлорофилът подобрява качеството на кръвта и червените кръвни клетки и се противопоставя на свързването на чужди химически молекули с ДНК структурите в човешките клетки, осъществявайки активна ДНК защита.

Съгласно изследване на немски учени, публикувано през 2005 г., в списание Канцерогенеза (Carcinogenesis), хлорофилът има изключително благотворно влияние върху състоянието и функциите на дебелото черво. Той блокира специфични молекулни структури, благодарение на което лигавиците на дебелото черво се поддържат здрави и гладки.

Хлорофилът активно въздейства върху цялата храносмилателна система, като осигурява изключително пречистване на червата. Един от доайените на холистичното здраве, Д-р Бернард Йенсен, пише: хлорофилът е най-ефикасният пречистващ агент, познат на човечеството.

Хлорофилът показва известни противовъзпалителни свойства. Подобрява състоянието на кожата и спомага за по-бързо зарастване на рани. Използването на по-активната (водоразтворима) форма - хлорофилин, значително подобрява абсорбцията и ефективността при употреба.

Ето при какви състояния е подходящ Д-р Нейчър Хлорофилин:

Периоди на чести вирусни и бактериални инфекции
Лош дъх
Храносмилателни проблеми
Понижен имунитет
Кожни раздразнения и екземи
Умора, отпадналост и понижен тонус
Наднормено тегло
Прием: 1-2 капсули дневно

22,30 лв. x



Подобни продукти

Ново % Билкова паста за отслабване с нар и розмарин Nurs 400г Билкова паста за отслабване с нар и розмарин Nurs 400г 18,00 лв. 14,40 лв.
Ново % Билков Detox  за отслабване 200гр. Билков Detox за отслабване 200гр. 29,00 лв. 17,80 лв.
Ново % Билкова смес на прах за отслабване 150г, Pirenli Билкова смес на прах за отслабване 150г, Pirenli 15,00 лв. 12,00 лв.
Ново % Dr. Nature Нофатин Метаболик, 30 капсули Dr. Nature Нофатин Метаболик, 30 капсули 39,00 лв. 31,90 лв.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!