Количката е празна


Хлорофил 60капсули

31,90 лв. 29,90 лв.
Марка: Doctor Nature

Опаковка: 60 капсули
Марка: Doctor Nature
Мощен естествен антиоксидант и ефективна ДНК защита!
Всяка капсула съдържа 100 mg хлорофилин

Хлорофилинът се получава от хлорофил, като на практика става въпрос за идентични продукти. Тъй като хлорофилинът е водоразтворим, това значително повишава ефективността на абсорбцията му в организма.

Хлорофилът е пигмент, на който се дължи зеленият цвят на растенията. Участва в поглъщането на слънчевата светлина и превръщането и в енергия, както и в редица биохимични процеси с изключителни ползи за човешкия организъм:

Подпомага имунитета
Благоприятства функцията на храносмилателния тракт
Детоксикира организма
Подпомага поддържането на балансирано рН
Подобрява състоянието на кожата и лигавиците
Подпомага при кожни раздразнения и екземи
Контролира телесното тегло
Извежда ненужните токсини от организма
Забавя процесите на стареене на клетките
Подпомага клетъчното дишане
Подпомага кръвообращението
Дава тонус и енергия на тялото
Неутрализира лошия дъх
Хлорофилът играе съществена роля в жизнения цикъл на растенията и ги поддържа здрави и зелени. Той е мощен антиоксидант, като притежава доказано полезни свойства, от които може да се възползва човешкият организъм.

Редица изследвания показват благоприятните ползи за всички системи в тялото. Високият му антиоксидантен потенциал защитава клетките от негативното действие на свободните радикали. Той подпомага клетъчното дишане и митохондриалната активност. Научни данни сочат, че хлорофилът подобрява качеството на кръвта и червените кръвни клетки и се противопоставя на свързването на чужди химически молекули с ДНК структурите в човешките клетки, осъществявайки активна ДНК защита.

Съгласно изследване на немски учени, публикувано през 2005 г., в списание Канцерогенеза (Carcinogenesis), хлорофилът има изключително благотворно влияние върху състоянието и функциите на дебелото черво. Той блокира специфични молекулни структури, благодарение на което лигавиците на дебелото черво се поддържат здрави и гладки.

Хлорофилът активно въздейства върху цялата храносмилателна система, като осигурява изключително пречистване на червата. Един от доайените на холистичното здраве, Д-р Бернард Йенсен, пише: хлорофилът е най-ефикасният пречистващ агент, познат на човечеството.

Хлорофилът показва известни противовъзпалителни свойства. Подобрява състоянието на кожата и спомага за по-бързо зарастване на рани. Използването на по-активната (водоразтворима) форма - хлорофилин, значително подобрява абсорбцията и ефективността при употреба.

Ето при какви състояния е подходящ Д-р Нейчър Хлорофилин:

Периоди на чести вирусни и бактериални инфекции
Лош дъх
Храносмилателни проблеми
Понижен имунитет
Кожни раздразнения и екземи
Умора, отпадналост и понижен тонус
Наднормено тегло
Прием: 1-2 капсули дневно

29,90 лв. xПодобни продукти

Ново % Кафе за отслабване Кафе за отслабване 20,00 лв. 0,00 лв.
Ново % Dr.Nature Берберин - 60 таблетки Dr.Nature Берберин - 60 таблетки 25,00 лв. 20,70 лв.
Кафе за отслабване 100 гр. Кафе за отслабване 100 гр. 12,30 лв. 8,70 лв.
Ново Зелено Кафе, Мурсалски Чай, Шафран, тинктура, Биохерба, 100 мл. Зелено Кафе, Мурсалски Чай, Шафран, тинктура, Биохерба, 100 мл. 14,30 лв.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!