Количката е празна


Кухненски Stoneline, аксесоари - 9 части

69,00 лв. 55,90 лв.
Кат. номер: 2258120
Марка: STONELINE

Кухненски Stoneline, аксесоари - 9 части

Комплектът съдържа:

 • черпак за супа, 32 см х 9.8 см
 • шпатула за риба, 33 см х 8 см
 • лъжица за сервиране с 8 отвора, 32 см х 6.5 см
 • лъжица за сервиране на спагети, 31.5 см х 6.3 см
 • лъжица за сервиране, 32 см х 6.5 см
 • шпатула, 32 см х 3.5 см
 • шпатула за сервиране на торти и сладкиши, 34 см х 11.5 см
 • бъркалка, 30.5 см х 6 см
 • лъжица за сервиране на сос, 27.5 см х 7.5 см
 • Приложение: Кухненските аксесоари са предназ-начени за готвене и сервиране на храни (супи, месо, кюфтета, спагети, салата, десерти и т.н.).

  Горещо Ви препоръчваме да използвате тези кухненски аксесоари при готвене със съдовете STONELINE®, тъй като те няма да повредят/надраскат повърхността на Вашия съд. Тези аксесоари са лесни за използване, имат удобни ергономични дръжки, които не се плъзгат в ръцете. Няма повече петна от сос върху работния ви плот, благодарение на малкото полезно краче на дръжката, за да се избегне директен контакт с плота.

  Голямо удоволствие е да ползваш тези кухненски аксесоари!

  Материал: Висококачествена хранителна пластмаса. С тези кухненски прибори най-накрая готвите без надраскване - идеални за незалепващи тенджери и тигани, както и за тигани! Материалът не абсорбира миризми и може лесно да се почисти.

  Green Master e ексклузивен представител на STONELINE® за България. Само при нас ще намерите уникалните продукти на STONELINE® – съдове с патентовано каменно покритие за здравословно готвене без мазнина, както и други полезни аксесоари за кухнята.

  Пържите месо или риба както върху естествен камък – храната няма да залепне или да се разпадне. Ако все пак желаете да готвите с добавяне на мазнина, това е напълно възможно. Благодарение на ефекта EASY-Clean почистването е бързо и лесно.

  STONELINE® са професионални съдове за готвене с истински частици камък. Те са създадени за ежедневна употреба и здравословно готвене без мазнини, с гаранция за най-добър вкус на храната, като приготвен върху естествен горещ камък. Уникалното покритие е незалепващо, изключително устойчиво и лесно за почистване. Наличието на каменни частици в покритието е доказано от Германската фондация за изследване на скъпоценни камъни в Идар-Оберщайн!

  Насладете се на истинско барбекю върху естествен камък в дома си!

  Всички тигани, тенджери и комплекти на STONELINE®, които са предложени в този каталог, са подходящи за употреба върху всякакви котлони, вкл. индукционни. Дръжките на съдовете са изработени от специален термоустойчив материал CPET (Crystalline Polyethylene Terephthalate) – най-добрата защита на дръжки от топлина.

  Истинските ценители знаят: храната, приготвена в съдове STONELINE®, наистина има най-добрия вкус! Просто опитайте!

  STONELINE® - гарантирам, че тази марка предоставя най-авангардните технологии и най-висококачествените съдове за готвене на достъпни цени.“

 • Майкъл Шмидерер, Мениджър развитие на марката STONELINE®

  Сертификати: Съдовете STONELINE® притежават сертификат, че НЕ съдържат PFOA (Perfluorooctanoic acid), която се получава пряко или като следа от синтетичните химикали, които се използват в производството на много продукти за бита.

  Американската асоциaция за защита на околната среда (EPA) е установила, че PFOA е:

  • изключително бавно разградима в околната среда;

  • остава в човешкия организъм много дълго време;

  • предизвиква дегенеративни и други нежелани ефекти при продължително натрупване в организма.

  Повечето американски компании, производители на стоки за бита са подписали Програмата 2010/15 PFOA Stewardship Program, чрез която се задължават до 2015-та година да премахнат от производството си PFOA и материалите, чийто разпад води до следи или емисии от PFOA.

  Продуктите на STONELINE® са единствените съдове за готвене в Германия, които притежават един от най-важните световно признати сертификати за качество – TÜV. Този сертификат удостоверява, че независима агенция проверява непрекъснато процеса на производство, свързано с техническия прогрес и осигуряването на високо качество на безопасност и надеждност при внедряване на нови технологии.

  STONELINE® PLATINUM е награда, присъдена и тази година от потребителите - като Любима марка в PLATINUM!

  „Любима марка“ се присъжда на всеки три години за най-добрите и популярни марки в сектора. Тя отчита ориентацията на потребителите над средното ниво и силата на марката в продължение на няколко години. Това е най-високата награда, с която една компания може да бъде отличена в рамките на потребителската награда „Кухненска иновация на годината®“

  10 основателни причини, поради които трябва да изберете STONELINE ® :

  1.  Вкусно, здравословно, диетично, икономично и екологично готвене.

  2.  Удобни за употреба – с феноменално незалепващо и незагарящо каменно покритие.

  3.  Много лесни за почистване – само с топла вода и гъба.

  4.  Продуктите запазват своя естествен вкус, аромат и витамини.

  5.  Готвене без никакви мазнини – много важно за Вашето здраве и фигура!

  6.  Изработени изцяло от екологични материали.

  7.  Всички съдове и технологията им на производство имат необходимите световни сертификати за качество.

  8.  Подходящи за всички видове готварски плотове: газови, електрически, стъклокерамични, индукционни.

  9.  Съдовете STONELINE®  са на изключително достъпни цени.

    10. Доставят наслада със своя атрактивен дизайн.

  И още 10 причини, поради които трябва да изберете STONELINE®:

  1.   Дълъг живот на покритието и съдовете STONELINE®.

  2.  Толкова дълготрайно, колкото камъка, но не толкова тежко.

  3.  Антиканцерогенно готвене.

  4.  Приготвяне на храната като върху истински горещ камък/барбекю/ с невероятен вкус и хрупкава коричка.

  5.  Дъната на съдовете се нагряват равномерно по цялата повърхност - дебелото 4,5 мм дъно е отлична защита и от деформации на съда. Лесно се готви, лесно се почиства – всяка домакиня ще оцени всички тези достойни предимства.

  6.  Плавно издигнатите стени на класическите тигани позволяват приготвяне на зеленчукови и месни гозби, както и на всякакви сосове.

  7.  Достатъчно здрави съдове и не подлежат на външни въздействия. (За дълготрайна употреба се препоръчва да се използват дървени и силиконови прибори, а не метални; както и да се почистват без агресивни и абразивни препарати и гъбки.)

  8.  Можете да запазите ястието топло за много по-дълго време.

  9.  Съдовете притежават сертификат за липса на PFOA.

    10. Подходяща инвестиция, която позволява да се спестяват средства.

  За да гарантирате дълъг живот на любимите съдове STONЕLINE®, не ги оставяйте да се нагряват силно, без в тях да сте поставили продуктите, които ще приготвяте!

55,90 лв. xПодобни продукти

Ново % Комплект Stoneline, протектори за тигани - 2 бр. (Ø38 см) Комплект Stoneline, протектори за тигани - 2 бр. (Ø38 см) 10,00 лв. 8,90 лв.
Ново % Барбекю-тиган XXL Stoneline, със стъклен капак (35 х 24 см) Барбекю-тиган XXL Stoneline, със стъклен капак (35 х 24 см) 159,00 лв. 127,90 лв.
Ново % Капак Stoneline, за тиган/тенджера 4 в 1 (Ø 22/24/26/28 см) Капак Stoneline, за тиган/тенджера 4 в 1 (Ø 22/24/26/28 см) 49,00 лв. 39,90 лв.
Ново % Дълбок тиган Stoneline, за готвене (⌀24 см) Дълбок тиган Stoneline, за готвене (⌀24 см) 99,00 лв. 79,90 лв.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!