УСПОКОЯВА и ЗАЗДРАВЯВА – Възстановете своя комфорт, увереност и спокойствие! Овладейте раздразнението на кожата, причинено от хемороиди с помощта на крем Hem Care Cream от Green Derma Lab. Предназначен за поддържане на хигиента около ануса при поява на хемороиди и фисури.

ВЪЗДЕЙСТВАЙТЕ върху неприятните симптоми – постоянен сърбеж, непоносимо парене. Не е необходимо да страдате. Вашият Hem Care cream може да Ви помогне!

НЕЖЕН натурален крем – този богат на билкови екстракти крем, разработен от Green Derma Lab, е предназначен за постигане на оптимална хигиена в зоната на ануса и осигурява облекчение. Билковите екстракти – смрадлика и див кестен, съдействат за намаляване на кървенето, успокоява подутините и по този начин облекчава болката.

НЕОБХОДИМА ЧАСТ от Вашия комплект за първа необходимост ако сте преразположен към образуване на хемероиди. Уверете се, че разполагате с Hem Care Cream на Green Derma Lab, заради Вашия комфорт при тези ситуации.

ИЗПОЛЗВАЙТЕ без притеснения – в нашата Green Derma Лаборатория ние създаваме продукти за лична хигиена, на които Вие може напълно да се доверите. Върнете си комфорта и освободете своите движения с Hem Care Cream. Вие знаете, че нашата 30-дневна гаранция защитава Вас и Вашата покупка.

5-звездна грижа за облекчаване на дискомфорта

Hem Care Cream е нежен, билков крем на Green Derma Lab. Продуктът е създаден за вашите нужди с 5 действия:

 1. Сигурно
 2. Бързо
 3. Ефикасно
 4. Мощно
 5. Продължително действие

Натурална и лесно абсорбираща се формула

Тъй като съставките във вашия Hem Care Cream са в контакт с деликатна зона от тялото, специалистите от Green Derma Lab избраха и дозираха всяка една съставка с особено внимание и отговорност. Те създадоха богата формула, която да не оставя петна по Вашето бельо и мек аромат. Вложените екстракти – смрадлика и конски кестен, имат доказани противовъзпалителни и кръво-спиращо действие. За това Вие се ДОВЕРЕТЕ на този крем:

 • Намалете болката
 • Намалете сърбежа
 • Намалете паренето
 • Хидратирайте кожата в засегнатата зона
 • Подпомогнете кръвоспирането и свиването на възпалената тъкан
 • Съдействайте на засегнатите вени да укрепнат
 • Ограничаване на появата на следващи възпаления.

Вие имате възможност да се почувствате по-добре, по-облекчени и свободни с помощта на Hem Care Cream. Поръчайте ДНЕС!

HEM CARE CREAM БОЛКОУСПОКОЯВАЩ И ПРЕДОТВРАТЯВАЩ СЪРБЕЖА КРЕМ ЗА ХЕМОРОИДИ

HEM CARE CREAM КРЕМ ЗА ХЕМОРОИДИ

Появата на хемороиди има негативен ефект върху здравето, върху емоционалното и физическото състояние на човек. Важно е да предприемем действия срещу този проблем и да изберем подходящ крем за хемороиди, който да облекчи симптомите. Hem care cream крем за хемороиди има болкоуспокояващ и предотвратяващ сърбежа ефект. Спрете болката и успокойте сърбежа с помощта на Hem care cream крем за хемороиди, съдържащ смрадлика и конски кестен. Hem care cream крем за хемороиди е подходящ за употреба от мъже и от жени.
Прекратете страданието! Хемороидите са толкова болезнени. Избавете се от неудобството да споделите и не подтискайте дискомфорта, а вземете крем за хемороиди с доказано действие. Болката, паренето и сърбежа в тази деликатна зона са нещо за което да се погрижите своевременно. Специалистите от Green Derma Lab разработиха продукт, който да помогне за облекчаване на симптомите при това състояние. Hem care cream крем за хемороиди осигурява поддържане на хигиената около ануса при хемороиди и фисури. Hem care cream крем за хемороиди успокоява и заздравява проблемната зона. Помага Ви да възстановите своите комфорт, увереност и спокойствие. Hem care cream крем за хемороиди овладява раздразнението на кожата, причинено от хемороиди. Hem care cream крем за хемороиди въздейства върху неприятните симптоми. Постоянният сърбеж и непоносимото парене отшумяват под негово влияние. Hem care cream крем за хемороиди може да Ви помогне, стига Вие сами да го пожелаете.