СПАСЕТЕ СВОЯТА УСМИВКА – петната по зъбите и „изобилие“ от кариеси са изпитание за Вашето самочувствие. Можете да изберете да не се усмихвате и да търпите тези неудобства.

Изберете промяната – изберете Denta Enamel Care – реминерализираща паста за зъби. С един замах на своята четка за зъби и пастата Дenta Enamel Care можете да осигурите защита на своята усмивка.

ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ЗЪБНИЯ ЕМАЙЛ – основна съставка в Dental Enamel Care е Калциев Хидроксиапатит, който е изключително ценене минерал в ежедневието. Важна съставка, която заздравява  емайла на зъбите и „блокира“ образуването на кариеси.

ПО-МАЛКА ЧУВСТВИТЕЛНОСТ И ПОВЕЧЕ ЗДРАВИНА – чувствителните и деликатни зъби се нуждаят от прецизен избор на паста за зъби и Denta Enamel Care е правилното решение чрез укрепване на емайла на всеки зъб и поддържане на оптимално pH.

НЕЖНА ГРИЖА ЗА ВЕНЦИТЕ – никой не иска зачервени е възпалени венци след измиване на зъбите. Щастливци – Вашата реминерализираща паста за зъби Denta Enamel Care  балансира нивото на pH в устата, защитавайки от възпаление и кървене венците.

ЗА ВАШАТА УСМИВКА – авангардни изследвания, комбинирани със опит в областта на стоматологията и използвани качествени съставки са обединени от екипа на Green Derma Lab, за създаване на паста за зъби Denta Enamel Care!

Покажете на всички своята искряща усмивка!

Сияйна усмивка е част от Вашето самочувствие.

Denta Enamel Care е паста за зъби, която поддържа емайла чрез минерала Калциев ХИДРОКСИАПАТИТ. Този минерал е важен елемент – изгражда костната система и е основна съставка на зъбния емайл.
Винаги, когато използвате Denta Enamel Care подпомагате реминерализацията на зоните с нарушена цялост на емайла. Запълват се микропорите и се запазва целостта на емайла – като резултатът е по-бяла, по-здрава и искряща усмивка.

Това е твоята усмивка, подкрепена от знанията и опита на нашия екип.

Но и още нещо! Не забравяйте, че Denta Enamel Care е паста за зъби с изключително благоприятно действие при чувствителност на зъбите и венците. Укрепва емайла, бори се с микро кухините и нежно премахва натрупаната плака.

Да обобщим на бързо!

Поддържането на свеж дъх и добра хигиена на устата е лесно с Denta Enamel Care.
Само изстискайте грахово зърно върху четката за зъби и енергично почистете зъбите – 2-3 пъти на ден, като акцентирайте на вертикалните движения.
Съставки като Евкалиптово масло и ментол придават ментово свеж натурален аромат на пастата. Приятна текстура и фин вкус.

За здрави зъби и бяла перлена усмивка. Добавете паста за зъби без флуорид Dental Enamel Care от Green Derma Lab във вашата количка ДНЕС!

DENTA ENAMEL CARE – ПАСТА ЗА ЗЪБИ БЕЗ ФЛУОР ОТ GREEN DERMA LAB

ПАСТА ЗА ЗЪБИ БЕЗ ФЛУОР ЗА ЧУВСТВИТЕЛНИ ЗЪБИ И ВЕНЦИ

Denta enamel care от Green Derma Lab е паста за зъби без флуор, която съдържа хидроксиапатит. Denta enamel care е паста за зъби без флуор с реминерализираща паста, подходяща и за чувствителни зъби и венци. Тя възстановява емайла и е създадена от Green Derma Lab, за да Ви помогне в поддръжката на здравата Ви усмивка. Върнете блясъка на своята усмивка, с паста за зъби без флуор Denta enamel care. Причините да имате чупливи, чувствителни зъби могат да бъдат много, но можете да си помогнете с паста за зъби без флуор Denta enamel care. Появата на тъмни петна също имат разнороден произход. Заболявания като диабет, съдържащите се в плодовете киселини, кафето, захарта могат да причинят сериозни щети на зъбите. Denta enamel care паста за зъби без флуор е ефективно решение, независимо от причините. Визията и здравето Ви са заплашени, а прилагането на често скъпите избелващи процедури води до изтъняване на емайла. Прозрачният ефект се засилва. Вече е възможно да се избавите от част от притесненията за своята красива и здрава усмивка с паста за зъби без флуор Denta enamel care. Специалистите от Green Derma Lab разработиха Denta enamel carе паста за зъби без флуор за Вас. Тя предоставя на Вашия емайл нужните запаси за постигане на по-бяла и здрава усмивка. Спасете своята усмивка с Denta enamel care паста за зъби без флуор. Петната по емайла и изобилието от кариеси са сериозен проблем в ежедневието. Тяхната поява оронва самочувствието и води до неприятни физически и емоционални усещания. С Denta enamel care  паста за зъби без флуор, можете да изберете да се усмихвате без да търпите тези неудобства. Реминерализиращата паста за зъби без флуор носи промяната от която се нуждаете. С един замах на четката за зъби, сега можете да осигурите нужната защита на усмивката си.