СЪБУДЕТЕ ВАШИТЕ КРАКА – трябва да захвърлите тежките, мудни и загубили своята пъргавина крака. Направете го! Тонизиращият гел Tonic Gel for Legs на Green Derma Lab е предназначен за Вашите уморени крака за да върне тяхната енергичност.

СВЕЖО ОБЛЕКЧЕНИЕ за уморените крака –продължителното натоварване, независимо дали е резултат от дълго ходене или престой на едно място, изтощава мускулите на краката. Вашият приятно охлаждащ гел за крака, разработен от Green Derma Lab, стимулира усещането за по-леки и по-пъргави крака.

БУКЕТ от БИЛКОВИ ЕКСТРАКТИ – Tonic Gel for Legs не само облекчава болката в мускулите и активира забавената циркулация, но е охлаждащо нежен към повърхността на кожата. Phytotonine ™, продукт на френската фирма SEDERMA, е патентована комбинация от активни съставки с растителен произход. Заедно с екстракти от Арника, Див кестен стимулират облекчаване на уморота в краката отвътре навън.

НАПРАВЕТЕ НЕЩО ДРЕБНО за видимите капиляри по Вашите крака – те Ви смущават и се опитвате да ги скриете. Този гел не само ще освежи и ще отнеме умората, но ще направи кожата на Вашите крака по-гладка и ще направи малките паяковидни венички по-малко забележими.

ДОВЕРЕТЕ се на Tonic Gel for Legs – Експертите на Green Derma Lab отново разработиха уникален продукт за Вашите крака, като комбинираха наука и природа. Убедете се сами в силата на натуралните съставки. Качествен резултат е нашата цел. Вашата удовлетвореност е регламентирана с нашата 30-дневна гаранция.

Не на болката, не на видимите вени

Без обездвижване, без хирургична намеса, без да нарушите нормалния ритъм на Вашето ежедневие, опитайте Tonic Gel for Legs:

 • облекчение пр синдром на „нервни“ крака
 • Облекчаване на спазмите при крампи
 • Облекчаване на болката в мускулите

Спасете Вашите изтощени крака!

С Tonic Gel for Legs можете да постигнете по-добри резултати!

 • Погрижете се краката Ви да бъдат по-леки, по-пъргави.
 • Осигурете им прилив на енергия
 • Ограничете появата на периферни кръвоносни съдове и вени по повърхността на кожата.

Натурален гел за уморени крака

 • Phytotonine ™, продукт на френската фирма SEDERMA, е патентована комбинация от активни съставки с растителен произход. Съдържа екстракти от билки, популярни с болкоуспокояващи свойства – Арника монтана, Момкова сълза и шишарки от Кипарис. Успешно се прилага за стимулиране на микросъдовете
 • Екстрактът от Див кестен – използва се в традиционната медицина за овладяване на мускулни и ставни болки чрез стимулиране на циркулацията.
 • Екстракт от Рускус – ако краката Ви са напрегнати, подути или лениви, този екстракт може да подобри кръвообращението.
 • Екстракти от прополис и Центела азиатика – тези съставки стимулират производството на колаген и правят кожата по-мека и намаляват паяжината от видими капиляри.
 • Масло от Мена пиперита – охлажда, освежава и овладява напрежението в краката.

За да премахнете умората, натрипчивата болка и притеснителни паяжини от вени по кракат, за да охладите и освежите стъпалата си, използвайте Tonic Gel for Legs от Green Derma Lab. Започнете от ДНЕС! 

TONIC GEL FOR LEGS В ПОМОЩ ПРИ РАЗШИРЕНИ ВЕНИ

ОБЛЕКЧЕТЕ ДИСКОМФОРТА ПРИ РАЗШИРЕНИ ВЕНИ С TONIC GEL FOR LEGS

Специалистите от Green Derma Lab създадоха гел срещу неприятните симптоми при разширени вени. Tonic gel for legs срещу разширени вени има охлаждащо и успокояващо действие. Тонизиращият и охлаждащ гел Tonic gel for legs има благоприятен ефект при крампи на краката и успокояващо действие при разширени вени. Гелът стимулира и освежава възпалените мускули. Tonic gel for legs срещу разширени вени облекчава болката, подобрява циркулацията в желаната област и носи множество ползи с едно втриване. Съдържа планинска арника, която спомага за това. Когато изтощението вземе превес, когато спазми, крампи и разширени вени превземат краката Ви – Tonic gel for legs от Green Derma Lab идва на помощ. Tonic gel for legs срещу разширени вени ще Ви освежи. Тонизиращият гел се абсорбира бързо и лесно от кожата. За да Ви помогне бързо ефективно и да Ви върне прекрасното усещане за „леки крака“ през целия ден. Върнете си загубеното. При разширени вени краката сякаш натежават, губят пъргавината си и чувството на болезнена преумора Ви завладява. Не се примирявайте с това. Тонизиращият гел срещу разширени вени Tonic gel for legs на Green Derma Lab е създаден за да върне енергичността на Вашите уморени крака. Подарете си свежест и облекчение при разширени вени. За уморените крака, страдащи от разширени вени, продължителното натоварване води до неприятни усещания. Независимо дали е резултат от дълго ходене или трайно заседяване на едно място, мускулите на краката се изтощават, а наличието на разширени вени ги прави болезнени. Tonic gel for legs срещу разширени вени, разработен от Green Derma Lab е гел, който охлажда и стимулира усещането за по-леки и пъргави крака.