ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ГРУБА И СУХА КОЖА – Renewal Body Cream на Green Derma Lab е мощно средство за възстановяване на груба и суха кожа. Вече можете да покажете, без притеснения, своята здрава и хидратирана кожа.

„ЗАТВОРЕТЕ“ ВЛАГАТА – Сложете край на раздразнената кожа, на сърбежа, на сухите и груби петна с възстановяващия крем на Green Derma Lab. Този крем хидратира кожата, възстановява нейната еластичност и копринено-нежно усещане.

УСПОКОЯВАЩ КОЖАТА ЕФЕКТ – този крем възстановява, успокоява и омекотява местата със суха и груба кожа. Може за облекчи кожата на ръцете, краката и тялото при много кожни заболявания – груба, лющеща се кожа резултат от псориазис. Доверете се на Renewal Body Cream на Green Derma Lab

Нежно РЕГЕНЕРИРАЩА формула – сухата и груба кожа заслужава възстановяване. Подобно на лек кожен ексфолиант, този крем не дразни епидермиса. Съставки като млечна и салицилова киселина внимателно отстранява грубата кожа, докато останалите съставки – билкови екстракти и масла успокояват, подхранват и овлажняват. За да се разкрие нежна кожа с вече балансирано ниво на липиди.

ВИЕ СТЕ В ДОБРИ РЪЦИ – Екипът на нашата лаборатория Green Derma познава кожата и разпознава нейните проблеми. Ние комбинираме нашия опит с подбрани билкови съставки за да получим качествен и уникален продукт за Вас.

Кажете СБОГОМ на сухата и груба кожа

За ръцете, тялото или краката Renewal cream предлага преобразяване.

  • Хидратира – основен момент е способността да „блокира“ влагата и да освежи кожата.
  • Подобрява текстурата – за да постигнете отново удоволствие от допира с копринено нежна кожа!
  • За по-еластична кожа – не избирайте между здравина и мекота. Кремът постига и двете, като ви дава жизнена и еластична кожа.
  • Защита – стимулира възстановяването на нивата на липидите в повърхностния слой на кожата и така издига защитна бариера. Поддържа кожата свежа, мека и подсилва младежкия ѝвид.
  • Блясък – за по-добър вид , по-добра чувствителност и наистина здрава кожа, преоткрийте нежността на Вашата кожа, пълна с жизненост от главата до петите.

Освен това този крем е букет от съставки с вече известни ползи за кожата:

  • за облекчаване при лечение на екземи, псориазис, Keratosis pilaris и напукани пети.

Ние познаваме науката за кожата

Доказваме го с внимателния подбор на всяка съставка в крема за постигане на максимално добър ефект за възстановяване на кожата на тялото, ръцете и краката:

  • балансираната смес SULFOTRICO® SP (продукт на фирма CHEMIR SA) от растителни активни съставки и био сяра. Действа като регулатор на мастния синтез и подпомага възстановяването на оптималните липидни нива на повърхността на кожата, за да гарантира гладка, здрава и защитетена кожата.

Формулата е обогатена с:

  • Екстракт от билка Змийско мляко и масло от чаено дърво;
  • Глицерин и Хиалуронова киселина – ефективни овлажнители, които привличат вода и я задържат в кожата;
  • Салициловата киселина и Млечна киселина като кератолични съставки с най-добър резултат при дебели или люспещи се плаки.

Погрижете се за своята кожа с Renewal Body Cream разработен от Green Derma Lab. Направете го СЕГА!

RENEWAL BODY CREAM – ВЪЗСТАНОВЯВАЩ КРЕМ ЗА ТЯЛО СРЕЩУ ПСОРИАЗИС

ПОСЛЕДИЦИТЕ ОТ ПОЯВАТА НА ПСОРИАЗИС

Renewal body cream е крем за възстановяване на груба, суха и сърбяща кожа. Съдържа млечна киселина, салицилова киселина и билкови екстракти, които противодействат на псориазиса. Билковият крем повлиява благоприятно симптомите на псориазис, като овлажнява сухата кожа и възстановява нейната еластичност. Състоянието на Вашата кожа е не само показател за добро здраве, но и важен фактор за Вашето самочувствие, което става несигурно при появата на груба, лющеща се кожа резултат от псориазис.  Успокойте грубата и суха кожа. Трансформирайте я и върнете предишния си блясък. Причините за загубата на здравословния  вид на кожата могат да бъдат различни – слънце, замърсяване, кожно заболяване. При всяка от тях, ние от Green Derma Lab имаме решение – Renewal Body Cream, възстановяващ крем за тяло с позитивен ефект срещу псориазиса. Не позволявайте спънка като псориазиса да Ви спре по пътя към доброто здраве и добрия външен вид. Доверете се на нашия професионализъм и на формулата с доказано качество. Вземете Renewal Body Cream и си подарете заслужения комфорт.