Помогнете на Вашите стъпала и нокти да бъдат привлекателни и свежо уахаещи с Foot Assistance Spray, продукт на Green Derma Lab. Това е Вашето решение, независимо дали искате да се справите с петната по ноктите или неприятната миризма.

ПОГРИЖЕТЕ СЕ – как изглеждат Вашите стъпала и нокти. За да се чувствате добре „от глава до пети“ трябва да се справите със смущаващия вид и мирис на стъпалата и ноктите.
Този спрей ще дезодорира Вашите крака. Ще регулира изпотяването и ще освежи стъпалата. Буквално ще се почувствате освежени.

ТОВА се ДЪЛЖИ на съдържащите се в Foot Assistance Spray натурални ароматни съставки с антисептично и антибактериално действие. За здрави и красиви стъпала и нокти се разчита на ефикасни растителни екстракти и масла.

ДОВЕРЕТЕ се на КАЧЕСТВОТО – ние знаем, че Вие ще сте удовлетворени от качеството на нашия спрей за крака и нокти. Вашият спрей Foot Assistance, както всички продукти на Green Derma Lab е подкрепен от нашата 30-дневна гаранция за удовлетвореност.

Един продукт, много ползи

Спреят за поддържане на хигиената на стъпалата и ноктите заключва неприятната миризма като предотвратява разпространението на бактерии и гъбички. Това го прави подходящ за:

  • Ограничава разпространението на гъбички по краката
  • Подпомага поддържане на краката при активно спортуващи.
  • Може да бъде в помощ при лечение на Tinea versicolor, Plantar hyperhidrosis и Callus/plantar wart.
  • Дезодорира стъпалата и ограничава потенето.

Съставките на спрея са подбрани за нежно обгрижване на Вашите стъпала. Нашите специалисти внимателно са селекционирали и дозирали съставките за постигане на оптимален резултат:

    • Масло от чаено дърво – натурален мощен агент срещу гъбичките;
    • Салицилова киселина – антисептично и кератолитично средство. Отронва кожата на местата, където има натрупване.
    • Билкови екстракти с антибактериално, успокояващо и противовъзпалително действие – дъбова кора, корен от Ангелика и листа от Градински чай.

Използвайте два пъти на ден – сутрин и вечер. Напръскайте и изчакайте 1-2 минути докато спреят изсъхне. Използвайте върху чисти и подсушени стъпала и нокти.

Спрете да се срамувате от краката си! Покажете изящни стъпала и нокти с помощта на Foot Assistance Spray на Green Derma Lab

FOOT ASSISTANCE SPRAY ЗА ПОДПОМАГАНЕ НА ЛЕЧЕНИЕ НА ГЪБИЧКИ ПО КРАКАТА

FOOT ASSISTANCE SPRAY СРЕЩУ ГЪБИЧКИ ПО КРАКАТА И ЛОША МИРИЗМА

Появата на гъбички по краката е съпътствана от редица нежелани и неприятни последици. Справянето с този проблем е важно не само за Вашето здраве, но и за Вашето самочувствие. Foot assistance spray е спрей за подпомагане при лечение на гъбички по краката и лошата миризма. Продуктът на Green Derma Lab срещу гъбички по краката подпомага лечението на гъбички по краката, пръстите и ноктите. Foot assistance spray е спрей съдържащ естествени съставки. Изпотените, миришещи крака, ноктите с лош вид и съпътстващото чувство на срам могат да се превърнат в просто част от миналото Ви. За това ще Ви помогне употребата на Foot assistance spray срещу гъбички по краката. Не стойте вкъщи, не се страхувайте от това да събуете обувките си. Ако появата на гъбички по краката Ви държи далече от басейна, от йога студиото и не можете да носите любимите си сандали, то спреят Foot assistance spray срещу гъбички по краката, разработен от Green Derma Lab, може да помогне. Foot assistance spray срещу гъбички по краката е дезодориращ, освежаващ и анти-септичен спрей. Той е решението на Вашия проблем и е разработен за да Ви помогне. Време е отново да си припомните какво е да имате сухи, гладки и чисти стъпала. Направете крачката към това да си върнете здравите стъпала и нокти. Краката Ви могат да ухаят свежо и да бъдат привлекателни, благодарение на Foot assistance spray срещу гъбички по краката. Продуктът на Green Derma Lab е Вашето решение, независимо дали искате да се справите с петната по ноктите или неприятната миризма.