Количката е празна


Глаголицата върху карти със златно покритие 35крати.

33,00 лв.
Глаголицата върху карти със златно покритие. Символите внасят в енергийната ни система вибрациите на "мир", "лекота", "търпение", "любов" и "изцеление".
 
ОЩЕ ЗА ГЛАГОЛИЦАТА И КАК ДА Я ИЗПОЛЗВАМЕ В ЕЖЕДНЕВИЕТО СИ - ОТ СЪЗДАТЕЛИТЕ НА КАРТИТЕ:
"Останалите букви от азбуката - ГЛАГОЛИЦА, които не са в това издание на картите, притежават изключително мощна енергия, която поддържа структурата и вибрацията на глаголицата.
На този етап по-голямата част от хората не са готови да работят с тях и затова не са включени в настоящото издание. Вярваме, че един ден и това ще стане!
Как най-добре да използвате картите „Глаголица“?
Вземете всички карти, подръжте ги близ до сърцето си и когато се почувствате привлечени от някоя карта я изтеглете. Прочетете текста към картата, която сте избрали и помислете, какво означава това послание за вашия собствен живот. Възможно е веднага да разберете какво ви „говори“ картата.
Ако не ви е ясно, задръжте между дланите си тази карта известно време и позволете на нейното послание да създаде някакво усещане във вас. Можете просто да се доверите и да
позволите на дадената буква (карта) да внесе прозрение за някакъв аспект от вашия живот „тук“ и „сега“. Бъдете сигурни, че това е буквата (картата, енергията), от която се нуждаете в момента.
Не е необходимо да знаете коя буква каква е – достатъчно е, че тя носи съответната вибрация и щом сте изтеглили тази карта,
значи тя е посланието, от което се нуждаете.
Доверете се – това е процес и магия едновременно. Вие си мислите, че избирате картата, но всъщност тя избира вас. Защото всяка буква има енергиен код, който резонира с вашата
енергия в момента.
Картите „Глаголица“ могат да ви дадат напътствие за решаването на някакъв конкретен проблем.
Така, че може при тегленето на картата да мислите за своя проблем и бъдете уверени, че картата, която изтеглите ви насочва към решението му.
Ако нямате конкретен проблем или въпрос, можете просто да попитате
„Какво е най-важно да знам в момента?“
Глаголицата е създадена така, че освен отделните букви, поредицата от букви (думи) да има и някакъв общ смисъл. Затова тя се е учила и произнасяла като едно цяло и като мо-
литва.
Всички букви, произнесени като звуци вибрират в общия ритъм на вселенската хармония. И когато следват общата съзвучност,
те са част от единния замисъл и ред.
Можете също така да изтеглите три карти, свързаните имена на които вероятно ще ви дадат по-ясно послание, като образуват някаква смислова поредица или имате необходимост от енергията и на трите в този момент.
Колкото по-често работите с глаголическите букви, толкова по-силно ще усещате тяхната сила.
Може да ги носите със себе си.
Може да ги поставите някъде пред погледа си и да ги гледате. Можете да изписвате буквите и сами.
Можете да ги пеете.
Тяхната енергия винаги работи за вашето най-голямо добро, затова няма грешен начин
да работите с картите.
Ако използвате глаголическите чудодейни знаци на творението,
ще можете по-лесно да творите с думи и то най-вече добро."

33,00 лв. xПодобни продукти

Ново % 128 Hz Лечебен уред 128 Hz Лечебен уред 99,00 лв. 52,40 лв.
Ново % Балсам за кожа BIO-LederBalsam 250 мл. stolz Gmbh Германия Балсам за кожа BIO-LederBalsam 250 мл. stolz Gmbh Германия 16,25 лв. 13,00 лв.
Ново % Висяща лампа конопено въже Висяща лампа конопено въже 35,00 лв. 25,00 лв.
Ново % Магически дървета - 25 карти Магически дървета - 25 карти 28,00 лв.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!