BG GR RO
Количката е празна


Инхалатор за ароматерапия - главоболие, Мамма Арома, 1 бр.

8,00 лв. 6,90 лв.
Марка: Мамма Арома

Инхалатор за ароматерапия - главоболие, Мамма Арома, 1 бр.

Инхалаторът за ароматерапия е иновативен и лесен за употреба продукт, който действа благоприятно при главоболие. Създаден от изцяло натурални, етерични масла.

Баркод: 3800501761014
Опаковка: 1 бр.
Произход: България
Съдържание: виж описанието
Тегло: 0.020 кг.
Подходящ за: Външна употреба

- 100% натурален продукт
- Удобна и практична опаковка
- Съдържа изцяло натурален арома бленд
- Подходящ за възрастни и деца

Инхалаторът за ароматерапия е иновативен и лесен за употреба продукт, който действа благоприятно при главоболие. Създаден от изцяло натурални, етерични масла. Може да се използва навсякъде и по всяка време от възрастни и деца. Не съдържа химически добавки или вредни вещества.

Какво е ароматерапия и как ни помага?

Ароматерапията е природен метод за облекчаване или отстраняване на много страдания, който се свежда до доставяне в човешкия организъм на чисти етерични масла, чрез многообразните форми на въздействие - арома инхалатори, арома лампи, вани, масаж, специализирана и домашна козметика, ароматизиране на помещения и като хранителна добавка.

Етеричните масла са силно ухаещи и притежават уникална проникваемост през кожата, дихателните пътища и през устата, съчетана с антисептични, тонизиращи, психотерапевтични и други специфични свойства.

Абстиненцията към етеричните масла е невъзможна, тъй като те са природен продукт с голяма вариабилност в състава и свойствата. Въпреки това трябва да знаем, че човек изпитва естествена нужда от присъствието на определени аромати в ежедневието си. Много често те му създават чувството за сигурност, уют, баланс, подреденост и спокойствие. Тази нужда не бива да се бърка с пристрастяване.

Действие:

Облекчава главоболие от всякакъв вид и произход.

Арома инхалатор - Главоболие съдържа прецизно подбран арома бленд от етерични масла от Лавандула, Гераниум, Карамфил, Мента, Лимон, Евкалипт.

Етерично масло от Лавандула
Маслото от лавандула притежава антиоксидантни и седативни свойства, премахва превъзбудата и умората. Лавандуловото масло действа благоприятно при главоболие, неврози и депресивни състояния.

Етерично масло от Гераниум
Маслото от гераниум облекчава състоянията на стрес, бори се с депресията, премахва главоболието. Това масло балансира настроението и успокоява тревогите.

Етерично масло от Карамфил
Маслото от карамфил тонизира, възстановява силите след нервно и физическо претоварване. Премахва астено-депресивни състояния, невралгии, главоболие и др.

Етерично масло от Мента
Маслото от мента притежава тонизиращи, стимулиращи, анти-инфекциозни, антисептични качества. Силен антидепресант. Помага при главоболие, стомашни болки, паразити.

Етерично масло от Лимон
Лимоновото масло действа успокояващо и помага за премахване на усещането за умора, изтощение, замаяност, нервност и напрежение. Лимоновото масло успешно се бори с упоритото главоболие.

Етерично масло от Евкалипт
Маслото от евкалипт действа ободряващо, тонизиращо, антисептично, антибактериално. Успешно облекчава болките, вкл. главоболие. Стимулира кръвообръщението и сърдечната дейност. Тонизира и балансира ума и тялото при стрес и напрежение.

Съдържание:

Етерични масла от Лавандула, Гераниум, Карамфил, Мента, Лимон, Евкалипт.

Начин на употреба:

Развийте капачката. Доближете инхалатора до ноздрата и вдишайте. След употреба поставете капачката.

При необходимост преди сън по 2-3 вдишвания във всяка ноздра.

Съдържанието на етерични масла в арома инхалаторът позволява да го употребявате не по-малко от 3 месеца.

Не се препоръчва при бременност. Да не се използва от деца под 2 год. Да не се използва при свръхчувствителност към някоя от съставките. Да се прилага с повишено внимание от деца до 6 год. Да се съхранява на място, недостъпно от деца. Съхранявайте на място без пряк достъп на слънчева светлина.

Опаковка: 1 бр. инхалатор в картонена кутия

6,90 лв. xПодобни продукти

Ново % Malika Избелващ серум с витамин C и хиалуронова киселина Malika Избелващ серум с витамин C и хиалуронова киселина 10,50 лв. 8,40 лв.
Ново % Malika Избелващ серум за лице Malika Избелващ серум за лице 10,50 лв. 8,40 лв.
Ново % Malika Beauty Cream Избелващ крем комплект със сапун Malika Beauty Cream Избелващ крем комплект със сапун 15,00 лв. 12,00 лв.
Ново % Sandal Избелващ комплект за лице (крем+ампула+серум+сапун) Sandal Избелващ комплект за лице (крем+ампула+серум+сапун) 21,25 лв. 17,00 лв.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!