Количката е празна


Инхалатор за ароматерапия - безсъние, Мамма Арома, 1 бр.

8,00 лв. 6,90 лв.
Марка: Мамма Арома

Инхалатор за ароматерапия - безсъние, Мамма Арома, 1 бр.

Инхалаторът за ароматерапия е иновативен и лесен за употреба продукт, който действа благоприятно при безсъние. Създаден от изцяло натурални, етерични масла.

Баркод: 3800501761007
Опаковка: 1 бр.
Произход: България
Съдържание: виж описанието
Тегло: 0.020 кг.
Подходящ за: Външна употреба

 100% натурален продукт
- Удобна и практична опаковка
- Съдържа изцяло натурален арома бленд
- Подходящ за възрастни и деца

Инхалаторът за ароматерапия е иновативен и лесен за употреба продукт, който действа благоприятно при безсъние. Създаден от изцяло натурални, етерични масла. Може да се използва навсякъде и по всяка време от възрастни и деца. Не съдържа химически добавки или вредни вещества.

Какво е ароматерапия и как ни помага?

Ароматерапията е природен метод за облекчаване или отстраняване на много страдания, който се свежда до доставяне в човешкия организъм на чисти етерични масла, чрез многообразните форми на въздействие - арома инхалатори, арома лампи, вани, масаж, специализирана и домашна козметика, ароматизиране на помещения и като хранителна добавка.

Етеричните масла са силно ухаещи и притежават уникална проникваемост през кожата, дихателните пътища и през устата, съчетана с антисептични, тонизиращи, психотерапевтични и други специфични свойства.

Абстиненцията към етеричните масла е невъзможна, тъй като те са природен продукт с голяма вариабилност в състава и свойствата. Въпреки това трябва да знаем, че човек изпитва естествена нужда от присъствието на определени аромати в ежедневието си. Много често те му създават чувството за сигурност, уют, баланс, подреденост и спокойствие. Тази нужда не бива да се бърка с пристрастяване.

Действие:

Подобрява съня и ускорява заспиването.

Арома инхалатор - Безсъние съдържа прецизно подбран арома бленд от етерични масла от портокал, кипарис, мащерка, салвия, кедър и хвойна.

Етерично масло от Портокал
Маслото от портокал действа отпускащо, успокояващо и антидепресивно. Портокаловото масло действа благоприятно при преумора, стрес, тревожност и др. Етеричното масло от портокал повлиява добре нервното напрежение и безпокойство. Повишава оптимизма, вярата в собствените сили и обаяние. Възстановява аурата след тежко боледуване и емоционален стрес.

Етерично масло от Кипарис
Маслото от кипарис действа успокояващо и е особено полезно за раздразнителни и ядосани хора или такива, които са подложени на постоянен стрес. Кипарисовото масло действа благоприятно при безсъние, повишава емоционалната устойчивост, помага за преодоляване на емоционални кризи.

Етерично масло от Мащерка
Маслото от мащерка извежда от състояние на нервно-психическо изтощение, объркване, използва се при понижаване продуктивността на мисловната дейност, действа отлично за премахване на тремор.

Етерично масло от Салвия
Маслото от Салвия (Градински чай) действа успокояващо и отпускащо при състояния на стрес, подпомага организма при умствени и емоционални натоварвания. Етеричното масло от градински чай и естествен седатив, действа благоприятно при безсъние, намалява чувството за тревожност.

Етерично масло от Кедър
Маслото от кедър помага при нервност и обърканост. Кедровото масло подпомага организма за възстановяване при физическа и умствена умора, действа благоприятно при състояния на тревожност и безпокойство.

Етерично масло от Хвойна
Маслото от хвойна надвива умствената и физическата умора, облекчава нервното напрежение, подпомага организма при състояния на стрес. Етеричното масло от хвойна се използва за успокояване на нервите, на напрежението, справя се със слабост и апатия.

Съдържание:

Етерични масла от Портокал, Кипарис, Мащерка, Салвия, Кедър, Хвойна.

Начин на употреба:

Развийте капачката. Доближете инхалатора до ноздрата и вдишайте. След употреба поставете капачката.

При необходимост преди сън по 2-3 вдишвания във всяка ноздра.

Съдържанието на етерични масла в арома инхалаторът позволява да го употребявате не по-малко от 3 месеца.

Не се препоръчва при бременност. Да не се използва от деца под 2 год. Да не се използва при свръхчувствителност към някоя от съставките. Да се прилага с повишено внимание от деца до 6 год. Да се съхранява на място, недостъпно от деца. Съхранявайте на място без пряк достъп на слънчева светлина.

Опаковка: 1 бр. инхалатор в картонена кутия

6,90 лв. xПодобни продукти

Ново % Malika Избелващ серум с витамин C и хиалуронова киселина Malika Избелващ серум с витамин C и хиалуронова киселина 10,50 лв. 8,40 лв.
Ново % Malika Избелващ серум за лице Malika Избелващ серум за лице 10,50 лв. 8,40 лв.
Ново % Malika Beauty Cream Избелващ крем комплект със сапун Malika Beauty Cream Избелващ крем комплект със сапун 15,00 лв. 12,00 лв.
Ново % Sandal Избелващ комплект за лице (крем+ампула+серум+сапун) Sandal Избелващ комплект за лице (крем+ампула+серум+сапун) 21,25 лв. 17,00 лв.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!