BG GR RO
Количката е празна


Матча чай Био 100 гр. Superfoods

29,00 лв. 23,45 лв.

Superfoods Матча чай Био 100 гр.

Опитайте силен помощник, който може да ви направи по-енергичен – зелен японски чай Матча! Матча, вълшебен чай, пълен с енергия, приготвен по традиционна японска рецепта, ще ви даде енергия и ще помогне на тялото ви по различни начини. Съдържа много фибри, минерали и витамини.

Матча чай е неферментирал японски зелен чай с най-високо качество, който се отглежда на най-чистите насаждения. Използва се повече от 800 години. Отглежда се на ниви с достатъчно сянка и четири седмици преди прибирането на реколтата, полетата са засенчени със специална технология. В резултат растението започва да произвежда повече хлорофил, което прави листата по-богата на аминокиселина. Листата се събират на ръка и се обработват на фин прах, което означава, че могат да се доставят повече полезни вещества. Размер на зърното е 5-10 микрометра (микрометра = една хилядна част от милиметъра). Съдържа много фибри, минерали и витамини. Кофеинът от този чай се отделя постепенно за период от 3-6 часа и не повишава кръвното налягане. Този чай подобрява паметта, концентрацията и настроението и има силен детоксикиращ ефект. Матча съдържа до 137 пъти повече антиоксидант EGCG от зеления чай. Само една чаша Матча съответства на ефекта от 10 зелени чая.

Този антиоксидант е много ефективен при изгаряне на мазнини и ускорява метаболизма ви с до 40%. Подходящ е и за диабетици, тъй като понижава кръвната захар. За по-добро свързване на антиоксиданти препоръчваме да пиете чая с малко лимон. Инструкции за правилна подготовка можете да намерите на опаковката.

Препоръчителната дневна доза е 2-4 g. Две чаши на ден осигуряват необходимото количество антиоксиданти.

Доставя се във вакуумни торби – 100гр

Състав: Матча зелен чай на прах 100% * (от контролирано био земеделие)

23,45 лв. xПодобни продукти

Ново % Бял хляб без глутен 250 г. SCHAER PAN BLANCO Бял хляб без глутен 250 г. SCHAER PAN BLANCO 8,00 лв. 6,60 лв.
Ново % Магнезиево мляко 340 мл Филипос Магнезиево мляко 340 мл Филипос 14,00 лв.
Ново % Пеперуден син чай Butterfly грах на прах – 50 гр. Пеперуден син чай Butterfly грах на прах – 50 гр. 33,75 лв. 27,00 лв.
Ново % Чай Джиаогулан | Jiaogulan – 50 гр. Чай Джиаогулан | Jiaogulan – 50 гр. 40,50 лв. 32,40 лв.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!