Количката е празна


Матча чай Био 100 гр. Superfoods

29,00 лв. 23,45 лв.

Superfoods Матча чай Био 100 гр.

Опитайте силен помощник, който може да ви направи по-енергичен – зелен японски чай Матча! Матча, вълшебен чай, пълен с енергия, приготвен по традиционна японска рецепта, ще ви даде енергия и ще помогне на тялото ви по различни начини. Съдържа много фибри, минерали и витамини.

Матча чай е неферментирал японски зелен чай с най-високо качество, който се отглежда на най-чистите насаждения. Използва се повече от 800 години. Отглежда се на ниви с достатъчно сянка и четири седмици преди прибирането на реколтата, полетата са засенчени със специална технология. В резултат растението започва да произвежда повече хлорофил, което прави листата по-богата на аминокиселина. Листата се събират на ръка и се обработват на фин прах, което означава, че могат да се доставят повече полезни вещества. Размер на зърното е 5-10 микрометра (микрометра = една хилядна част от милиметъра). Съдържа много фибри, минерали и витамини. Кофеинът от този чай се отделя постепенно за период от 3-6 часа и не повишава кръвното налягане. Този чай подобрява паметта, концентрацията и настроението и има силен детоксикиращ ефект. Матча съдържа до 137 пъти повече антиоксидант EGCG от зеления чай. Само една чаша Матча съответства на ефекта от 10 зелени чая.

Този антиоксидант е много ефективен при изгаряне на мазнини и ускорява метаболизма ви с до 40%. Подходящ е и за диабетици, тъй като понижава кръвната захар. За по-добро свързване на антиоксиданти препоръчваме да пиете чая с малко лимон. Инструкции за правилна подготовка можете да намерите на опаковката.

Препоръчителната дневна доза е 2-4 g. Две чаши на ден осигуряват необходимото количество антиоксиданти.

Доставя се във вакуумни торби – 100гр

Състав: Матча зелен чай на прах 100% * (от контролирано био земеделие)

23,45 лв. xПодобни продукти

Ново Масло от облепиха, студено пресовано, Здравница, 100 мл. Масло от облепиха, студено пресовано, Здравница, 100 мл. 16,40 лв.
Ново Масло от облепиха, студено пресовано, Здравница, 250 мл. Масло от облепиха, студено пресовано, Здравница, 250 мл. 32,80 лв.
Ново Био Спирулина на Прах, 200g, Dragon Superfoods Био Спирулина на Прах, 200g, Dragon Superfoods 11,40 лв.
Ново Био Спирулина на Прах, 100g, Dragon Superfoods Био Спирулина на Прах, 100g, Dragon Superfoods 6,80 лв.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!