Количката е празна


КАТРАНЕН САПУН 90ГР.

2,00 лв.
Марка: Сиберика

КАТРАНЕН САПУН 90ГР.

Катранът от древни времена се използва от славяните. Брезата се смята за едно от най-почитаемите дървета в Русия. И лекарство, получено от нея, притежава невероятна лечебна сила.
И днес катранът е включен в различните продукти, като компонент, който се добавя в шампоаните, кремовете, и, разбира се, в сапуните.

Катранът от древни времена се използва от славяните. Брезата се смята за едно от най-почитаемите дървета в Русия. И лекарство, получено от нея, притежава невероятна лечебна сила.
И днес катранът е включен в различните продукти, като компонент, който се добавя в шампоаните, кремовете, и, разбира се, в сапуните. Натуралният катран е около 10% от целият катранен сапун. Сапунът с катран представлява нещо, като домашен сапун, само че малко хора знаят, че този невзрачен продукт може ефективно да оздрави нашата кожа. А и неговата цена е доста приемлива.
Свойствата на катранен сапун:
Катранен сапун е отличен природен антисептик. Сапунът притежава антибактериални, противопаразитни свойства, прекрасно почиства кожата и косата. И всичко това е благодарение на катран.
Както вече е казано, катранът притежава редица целебни свойства. Брезовият катран, който е в състава на сапуна има дезинфекциращо действие. В резултат на взаимодействие със сапуна, катранът може да усили притока на кръвта към тъканите. Освен това, веществото притежава регенерираща функция и възстановява увредените тъкани на епидермиса.
Полезните свойства на катранен сапун се състоят още и в това, че брезовият катран притежава и подсушаващ ефект, за сметка на това, раничките, пъпките, одрасквания по кожата минават по-бързо.
Обем: 90 гр.

2,00 лв. xПодобни продукти

Ново % Крем с масло от чаено дърво 250мл. Крем с масло от чаено дърво 250мл. 26,00 лв.
Крем за псориазис Damangren Cao Ben Yijungao 15гр. Крем за псориазис Damangren Cao Ben Yijungao 15гр. 0,00 лв.
Ново Конски гел-балсам с екстракт от алпийски билки – 500 мл Конски гел-балсам с екстракт от алпийски билки – 500 мл 15,90 лв.
Ново % МАСЛО НАТУРАЛНО ЧИСТОТЕЛ - BOTAVIKOS, 50 МЛ. МАСЛО НАТУРАЛНО ЧИСТОТЕЛ - BOTAVIKOS, 50 МЛ. 10,00 лв. 8,20 лв.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!