Количката е празна


КАТРАНЕН САПУН 90ГР.

3,90 лв. 3,20 лв.
Марка: Сиберика

КАТРАНЕН САПУН 90ГР.

Катранът от древни времена се използва от славяните. Брезата се смята за едно от най-почитаемите дървета в Русия. И лекарство, получено от нея, притежава невероятна лечебна сила.
И днес катранът е включен в различните продукти, като компонент, който се добавя в шампоаните, кремовете, и, разбира се, в сапуните.

Катранът от древни времена се използва от славяните. Брезата се смята за едно от най-почитаемите дървета в Русия. И лекарство, получено от нея, притежава невероятна лечебна сила.
И днес катранът е включен в различните продукти, като компонент, който се добавя в шампоаните, кремовете, и, разбира се, в сапуните. Натуралният катран е около 10% от целият катранен сапун. Сапунът с катран представлява нещо, като домашен сапун, само че малко хора знаят, че този невзрачен продукт може ефективно да оздрави нашата кожа. А и неговата цена е доста приемлива.
Свойствата на катранен сапун:
Катранен сапун е отличен природен антисептик. Сапунът притежава антибактериални, противопаразитни свойства, прекрасно почиства кожата и косата. И всичко това е благодарение на катран.
Както вече е казано, катранът притежава редица целебни свойства. Брезовият катран, който е в състава на сапуна има дезинфекциращо действие. В резултат на взаимодействие със сапуна, катранът може да усили притока на кръвта към тъканите. Освен това, веществото притежава регенерираща функция и възстановява увредените тъкани на епидермиса.
Полезните свойства на катранен сапун се състоят още и в това, че брезовият катран притежава и подсушаващ ефект, за сметка на това, раничките, пъпките, одрасквания по кожата минават по-бързо.
Обем: 90 гр.

3,20 лв. xПодобни продукти

Ново Био Кокосово Масло, без аромат, Dragon Superfoods, 300ml Био Кокосово Масло, без аромат, Dragon Superfoods, 300ml 6,50 лв.
Ново Био Кокосово Масло, студено пресовано, Dragon Superfoods, 300 ml Био Кокосово Масло, студено пресовано, Dragon Superfoods, 300 ml 7,60 лв.
Ново КРЕМ-БАЛСАМ ЗА КРАКА МУРАВЕН, 44 МЛ. КРЕМ-БАЛСАМ ЗА КРАКА МУРАВЕН, 44 МЛ. 7,20 лв. 6,20 лв.
BioForce e крем срещу болки в ставите. БиоФорс BioForce e крем срещу болки в ставите. БиоФорс 45,00 лв. 36,00 лв.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!