Количката е празна


Замразено Кюнефе 135 гр. от Турция

6,00 лв. 4,00 лв.

Замразено Кюнефе 135 гр. от Турция

Кюнефето е хрупкав десерт с пълнеж от сирене и шамфъстък, приготвен с традиционен кадаиф, който наподобява настъргана пшеница. Той се сервира горещ, веднага след като се извади от фурната, така че сиренето да е меко и да се разтяга. Обикновено Кюнефето се приготвя и сервира в плитък и кръгъл метален съд, който е специално изработен за този десерт. Веднъж опитали от него, със сигурност ще искате още, защото вкусът му е страхотен. Как да си приготвите Кюнефе? Макар че е труден за приготвяне и повечето хора предпочитат да си го поръчат в ресторант, има начин как да си направите този чудесен десерт в домашни условия. Може да си закупите замразено Кюнефе от нас, с което да улесните тази задача. Вижте как: Ако имате възможност да си закупите от Турция или от някой специален магазин традиционния метален съд за приготвянето, препоръчваме ви да го направите. Преди да започнете приготвянето на десерта, не забравяйте, че трябва да извадите продукта от пакетчето и да изчакате да се размрази. След това поставете съдържанието в металния съд или друг подходящ за печене съд. Сложете съда в предварително загрята фурна и печете до придобиването на златист цвят. Докато Кюнефето се пече, може да направите сиропа, необходим за заливане, като с комбинирате 100мл вода и 100 гр. захар. Когато сместа кипне, добавете 1с.л. лимонов сок, разбъркайте и свалете от котлона, за да изстине. Изпеченото Кюфене залейте с изстиналия сироп и поръсете с шамфъстък. Може да поднесете десерта с ароматен турски чай или кафе и да му се насладите в компанията на близки и приятели. Приятен апетит!

4,00 лв. xПодобни продукти

Ново % Натурална морска сол "Черноморски солници" - 200гр. Натурална морска сол "Черноморски солници" - 200гр. 15,00 лв. 10,80 лв.
Ново % Морска едро смляна йодирана сол "Черноморски солници" - 500гр. Морска едро смляна йодирана сол "Черноморски солници" - 500гр. 10,00 лв. 6,80 лв.
Ново % Морска кристална йодирана сол "Черноморски солници" - 500гр. Морска кристална йодирана сол "Черноморски солници" - 500гр. 10,00 лв. 6,30 лв.
Ново % Морска трапезна йодирана сол "Черноморски солници" - 500гр. Морска трапезна йодирана сол "Черноморски солници" - 500гр. 10,00 лв. 6,80 лв.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!