Количката е празна


Тигров балсам бял за главоболие синузит и др. 21гр.

17,50 лв. 14,00 лв.

На бял балсам : основно използва локално за ухапване от комар, сърбеж, студена, кашлица, главоболие и като инхалация за синузит .

Балсам от бял тигър

Що се отнася до балсама от бял тигър, нивата на камфорно масло и етерично масло от евкалипт са най-високи. Всъщност има само 1,5% етерично масло от карамфил и 8% ментол, както и 25%, 14% камфорно масло и етерично масло от евкалипт. От друга страна, същността на канелата, присъстваща в двата варианта, не е определена.

С тези норми, балсамът с бял тигър е разработен, за да осигури охлаждащ ефект. Следователно е ефективен при лечение на следните заболявания:

  1. Главоболие (да се прилага върху слепоочията или върху челото)
  2. УНГ нарушения (запушен нос, синузит, назална конгестия, кашлица, настинки и др.)
  3. Ухапвания от насекоми (комари, пчели и др.)

Точният състав на тигровия балсам е смес, направена със следните количества:

  • камфор (между 17 и 25%),
  • ментол (8 до 12%)
  • Същност на Cajeput (между 6 и 8%)
  • ментово масло (между 8 и 10%),
  • есенция на карамфила (между 1 и 2%) д
  • есенция касис за червения балсам (между 1 и 2%) и есенция на евкалипт за белия балсам.
  • Парафинът се използва и за фиксиране на мехлема (40-42% от продукта).

Облекчава ухапвания от комари

Ухапан ли е от комар? няма проблем!

Балсамът може да помогне за успокояване на сърбежа, като го прилага директно върху жилото.

Като репелент срещу насекоми

Той е много ефективен репелент, комарите и осите мразят силната му миризма.

Поставете кутия тигров балсам в четирите ъгъла на стаята през лятото и оставете капака отворен: насекомите едва ли ще влязат в стая с толкова силна миризма (разбира се, може и на вас да не ви хареса ...).

Срещу термити

Можете да го използвате върху дървени мебели или бамбукови мебели.

Поставете някакъв балсам във всички дупки в мебелите и термитите ще умрат.

Древен билков мехлем, тигров балсам е естествено лекарство с аналгетични и противовъзпалителни свойства .

The Tiger Balm е мехлем разпределени от дружество Сингапур с регистрирана търговска марка. Предлага се на пазара в две различни версии , оригиналната червена и бялата. Предвид малкия си размер и лекота на използване, той е идеален продукт за пътуване, за да облекчи някои досадни симптоми и неразположения.

Тигров балсам: произходът

Първоначално е направен около 1870 г. в Бирма от китайски билкар на име Aw Chu Kin.

Той получи този мехлем, като комбинира различни съставки от естествен произход. Говори се, че на смъртното си легло той помолил децата си да усъвършенстват рецептата за този балсам.

Децата поеха щафетата, като се преместиха в Сингапур, където се роди Haw Par Corporation , компанията, която притежава регистрираната търговска марка на мехлема. Сега се правят опити за имитация на балсам и копия на продукта могат да бъдат намерени на пазара.

Съставки на тигровия балсам

Въпреки името, този мехлем не съдържа никакви съставки от животински произход, още по-малко тигрови кости. Неговите съставки са ментол , камфор и други етерични масла като кажепут , касия, карамфил и дементирана мента .

Останалият процент от съединението се състои от парафин и вазелин. Произходът на името изглежда е свързан с един от синовете "Boon Haw", което на китайски означава "тигър". Животното, символ на сила, смелост и енергичност, също е свързано с определени противовъзпалителни свойства.

В древността всъщност се казва, че китайските лекари са натрошавали тигровите кости в приготвените от тях мехлеми. Но днес това е просто легенда.

14,00 лв. xПодобни продукти

Ново % Malika Избелващ серум с витамин C и хиалуронова киселина Malika Избелващ серум с витамин C и хиалуронова киселина 10,50 лв. 8,40 лв.
Ново % Malika Избелващ серум за лице Malika Избелващ серум за лице 10,50 лв. 8,40 лв.
Ново % Malika Beauty Cream Избелващ крем комплект със сапун Malika Beauty Cream Избелващ крем комплект със сапун 15,00 лв. 12,00 лв.
Ново % Sandal Избелващ комплект за лице (крем+ампула+серум+сапун) Sandal Избелващ комплект за лице (крем+ампула+серум+сапун) 21,25 лв. 17,00 лв.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!