Количката е празна


Кристални дражета клетъчна храна 15 бр. в блистер 2 блистера в кутия 45лв и 90лв.

90,00 лв.
Кристални дражета - клетъчна храна, съчетала новите технологии и древни аюрведически и тибетски рецепти. Без глутен, веган, без ГМО, консерванти и стимуланти, 100% натурален състав.
Как да приемаме кристалните дражета ACUMULLIT SA на компанията APL GO?
(препоръки от самата компания)...
Кристалните дражета на APLGO не се явявят лекарство, не са и БАД.Те са храна. Препоръчват се да се приемат като допълнително средство за подобряване състоянието при различни болести или за профилактика при заболявания и патологии. Уникалността на растителните компоненти значително способстват за съхранението на красотата, младостта и подбряване качеството на живот.
Начин на приемане:
Дражетата следва да се държат под езика до пълното им разтапяне. Това повишава ефективността на продукта, защото активните компоненти започват да работят още в зоната на устата. Чрез лигавицата те бързо попадат в кръвното русло и се разнасят по целия организъм, благодарение на което се постига бърз и моментален ефект.
GRW – всекидневен витаминен баланс 30 дражета 45лв.
Произнася се „гроу”, от английски GROW („расте”)
Това драже е уникален витаминно-минерален комплекс, обогатен с всички необходими за организма витамини, минерални, микроелементи и хранителни фибри. GRW способства за усилване на имунната защита на организма и успешното му справяне с инфекциозните заболявания, а също така помага да се съхрани младостта, противодействайки на процеса на стареене и поддържа ясни зрението и мисълта. Възстановява паметта, гъвкавостта и подвижността на тялото и има антибактериално и антигъбично действие. Големият руски професор, военен лекар, д.м.н. - Исакиев, нарича GRW пет в едно!
Компонентите , влизащи в състава на това кристално драже:
+ подобряват разграждането и усвояването на протеините, нормализира флората на стомашно-чревния тракт
+ засилват имунната защита на организма и съпротивата му срещу инфекциозни заболявания
+ противодействат на процесите на стареене, притежава имуномодулиращо действие, възстановява паметта
+ оказват активно съдействие за лечение на възпалителните и оточните процеси
+ поддържат яснотата на зрението и мисленето, гъвкавостта и подвижността на тялото и координацията на движенията
+ съвместяват антибактериалното и антигъбичното действие, засилва антиоксидантните и адаптогенните свойства на организма
+ засилват жизненната енергия, подпомага да защитите организма си от вредното въздействие на свободните радикали
Това е уникален витаминно-минерален комплекс, обогатен с всички необходими за организма витамини, минерални, микроелементи и хранителни фибри. GRW способства за усилване на имунната защита на организма и успешното му справяне с инфекциозните заболявания, а също така помага да се съхрани младостта, противодействайки на процеса на стареене.
Дражето: GRW баланс от витамини Предназначение: 30 дражета за 45лв.
Средство за съхраняване на младостта и активността, оздравяване на организма, повишаване на тонуса, укрепване на имунитета. Антиоксидантите неутрализират действието на свободните радикали, забавят процеса на клетъчното стареене.Помага да се съхрани острото и добро зрение, повишава подвижността на ставите, подобрява координацията в движенията, повишава физическата и умствена работоспособност и помага да се съхрани ясна мисълта.Укрепва имунитета, подобрява храносмилането, като стимулира размножаването на полезната микрофлора в червата.
Кога да се приема:
При понижен тонус, отслабена имунна защита, при възстановяване след прекарано заболяване и операции, за профилактика при възрастови изменения (отслабване на зрението, паметта, интелектуалните способности), недостиг на витамини.
Препоръчителна схема на прием:
Дражето се приема в първата половинана деня. GRW не следва да се приема едновременно с MLS, когато се прави курс на чистене на организма. Приемането му е хубаво да се започне след завършване на чистенето.
GTS – събуди жизнената си енергия!
Произнася се „джи ти ес” – наименуван на най-бързите състезателни коли от серията GTS.
Дражето е ефективен комплекс от витамини, минерали и растителни компоненти, който в съчетание с ефективно хранене и регулярно физическо натоварване ще изпълни вашия организъм с нов живот и енергия. Това не е химичен стимулатор, като кофеин, или ефедра, а натурален комплекс от витамин В, който в съчетание с коензимът Q10 подобрява процесите на метаболизма в организма и ускорява разпадането на въглехидратите за освобождаване на енергия. И още:
 дарява с жизнена енергия и увеличава издръжливостта, без да създава нервност.
 при стрес, забравяне, проблеми с концентрацията, раздразнителност и озлобление.
 влияе на моторните функции, на способностите за обучение, подобрява кръвообращението на мозъка, увеличава приемането на
кислород.
Дражето: GTS за сила при стрес и умора Предназначение: 30 дражета за 45лв.
Средство за повишаване на физическата и умствената работоспособност, тонуса на организма, изпълване с жизнена енергия. Стимулира обмяната на веществата, усвояването на въглеводородите, белтъците, мазнините, повишава енергията на организма. Благодарение на съдържащият се в него Коензим Q10, неутрализира действието на свободните радикали, предотвратява развитието на артеросклероза. Увеличава продължителността на живота, влияе положително на кръвоснабдяването на главния мозък, интелектуалните способности, моторните функции. Нормализира функциите на щитовидната жлеза, отстранява раздразнеността, тревожността, хроническата умора.
Кога да се приема:
При понижен тонус, хроническа умора, нервно напрежение, отслабване на физическата и умствена работоспособност, при възстновяване след боледуване или операции, в напреднала възраст.
Препоръчителна схема на прием:
Дражето е препоръчително да се взима в сутрешните часове, доколкото продукта оказва тонизиращо и стимулиращо действие.
Дражето: HPR за здрав черен дроб Предназначение: 30 дражета за 90лв.
Средство за възстановяване, защита и изчистване на черния дроб. Стимулира отделянето на хранителни ферменти, подобрява преработката на мазните храни, ускорява извеждането от организма на ненужните отпадни продукти, нормализира нивото на холестерола, снабдява организма с ценни витамини. Оказва противовъзпалително действие, укрепва и дренира черния дроб, подобрява неговата функция и защитава тъканта му от токсическото въздействие на лекарствените препарати. Укрепва имунитета.
Кога да се приема:
При нарушени функции на черния дроб, заболявания на черния дроб ( хепатит, цироза и др.), болести на жлъчния мехур, задстомашната жлеза, при употреба на мазна и тежка храна , при нарушена обмяна на веществата, при проблеми с храносмилането.
Препоръчителна схема на прием:
Оптималният резултат се постига при приемане на HPR преди сън.
Дражето: ICE за стомаха Предназначение: 30 дражета за 90лв.
Средство за нормализиране работата на стомаха, отстранява проблемите с преработката и усвояването на храната в стомаха, тежест, парене, киселини, повишено газообразуване . Способства за изчистване на червата и отстранява чревните колики, поддържа функциите на черния дроб и бъбреците, отстранява възпалението и регулира стомашно-чревния тракт. Повишава имунитета в тази област.
Кога да се приема:
При нарушено храносмилане, тежест, киселини и парене в стомаха, газове, нарушени функции на задстомашната жлеза, червата, възпалителни процеси в стомашно-чревния тракт, при висок риск от развитие на гастрит и язва.
Препоръчителна схема на прием:
Акумулиращото драже е хубаво да се взима в сутринните часове, за предпочитане от 7.00 до 9.00
Тези от вас, които искат да нормализират и регулират теглото си, най-подходящата комбинация на дражетата е: GTS, NRM и RLX. (прием 3-6 месяца)
Дражето: STP при болка и възпаления Предназначение: 30 дражета за 45лв.
Средство за бързо отстраняване на болка от всякакъв произход. Оказва изразен обезболяващ ефект, като отстранява причината за възникване на болката, нормализира артериалното налягане, поддържа работата на сърдечно-съдовата система. Антиоксидантите в него неутрализират действието на свободните радикали, забавят процеса на клетъчното стареене, допълва недостига от витамини и минерали, нормализира работата на вътрешните органи.
Кога да се приема:
При болка от всякакъв произход: главоболие, зъбобол, стомашна болка, болки в гърба, ревматически болки и т.н.
Препоръчителна схема на прием:
Може да се приема по всяко време при възникване на болка.
Дражето: SLD за кости и стави Предназначение: 30дражета за 45лв.
Средство за възстановяване и оздравяване на ставите, сигнализира за разрушаване на хрущялната тъкан, повишава гъвкавостта и подвижността на ставите, отстранява ставните болки, нормализира обменните процеси. Ускорява регенерацията на повредените стави, стимулира изработването на синовиална течност, спира възпалителните процеси, снема отоците и отстранява самата причина за възникване на болката. Укрепва сухожилията и ставните връзки. SLD – Почувствай радостта от движението.
Произнася се „слайд”, от английски („плъзга се”)
Това е формула от шест компонента, най-полезните за поддържане здравината и устойчивостта на ставите. SLD не само подобрява функционирането и здравето на ставите и костите, но и забавя процеса на разрушаване на съединителните тъкани. Затова е полезен за всеки, който иска да поддържа активен живот и да съхрани здравето на ставите си за дълги години. И още:
 подобрява подвижността на ставите, стимулира изработването на синовиална течност
 ускорява зарастването на костите и ставите след травми, счупвания и хирургична намеса
 съдейства за потискане на възпалителните процеси, на отоците на ставите и околоставните тъкани
препятства преждевременното стареене на кожата и образуването на стрии.
Кога да се приема:
При патологически състояние и заболявания свързани с поражения на ставите и хрущялната тъкан, ставни болки, ограничена подвижност на ставите, възрастови изменения.
Препоръчителна схема на прием:
Дражето е хубаво да се приема от 15.00 до 17.00.
В случай че приемате по две дражета, първото да се взима от 15.00 до 16.00, второто – от 16.00 до 17.00.
Дражето: NRM -можеш да контролираш диабета Предназначение: 30дражета за 45лв.
Средство за контролиране нивата на кръвната захар, забавя развитието на диабета, предпазва от усложнения, нормализира обмяната на веществата и подобрява работата на задстомашната жлеза, като активира изработката на инсулин и повишава усвояването на глюкозата.За профилактика при диабет.
Повишава имунитета. Укрепва съдовете, подобрява общото им състояние. Успокоява нервната система, защитава от стреса. Отстранява сухотата на кожата, ускорява зарастването на язвички и рани.
Кога да се приема:
При захарен диабет, при висок риск от развитие на диабет .
Препоръчителна схема на прием:
Препоръчителното време на прием е – от 9 до 11 сутринта.
Дражето NRM за контрол на нивото на кръвната захаре хубаво да се приема с с дражето RLX за защита от стрес (доколкото нервното напрежение и стреса се отнасят към основните рискови фактори, провокиращи покачване на нивото на захарта в кръвта).
Ефективността на NRM се повишава също когато се приема с MLS за избавяне от паразити и GTS за повишаване на тонуса и жизнената енергия. Първо следва да се разтопи GTS, после – NRM.
Дражето: PWR man Предназначение: 30 дражета за 45лв.
Средство за пикочно-половата система при мъжете, повишава потентността, за профилактика на простатата, повишава тонуса и общото здраве. Помага да се решат интимни проблеми, отстранява проблемите с изпускане при уриниране, нормализира обмяната на веществата, сигнализира за формиране на нежелани образувания.
Кога да се приема:
При снижено полово влечение, проблеми с ерекцията, проблеми с честото уриниране и изпускане, простатит, при други нарушения на функциите на пикочно-половата система.
Препоръчителна схема на прием:
Най-добри резултати може да получите при приема на дражето в 9 часа вечерта.
Дражето: PWR woman Предназначение: 30дражета за 45лв.
Средство за оздравяване на женската репродуктивност, решава проблеми от интимен характер, профилактика при гинекологични заболявания, нормализила работата и чисти пикочно-половата система, нормализира хормоналния баланс, нервната система, отстранява психоемоционалното напрежение и стреса.Повишава либидото, поддържа половата активност и способства за достигане на мултиоргазъм по време на интимна близост. Смегчава симптомите при менопауза, остеопороза и други заболявания. Подобрява обмяната на веществата, храненето на тъканите и снабдяването им с кислород, възстановява енергията.
Кога да се приема:
При хормонални нарушения, симптоми на менупауза, заболявания на женската полова система, раздразнителност, нарушена обмяна на веществата, понижен тонус, понижено полово влечение, при други интимни проблеми.
Препоръчителна схема на прием:
Най-добри резултати може да получите при приема на дражето в 9 часа вечерта.
Дългосрочното здраве е резултат на здравни навици и осъзнато отношение към нуждите на организма. Подобряването на начина на живот е далеч по-важно от това да се разчита само на хирургията или на лечението с медикаменти.
Кристалните дражета от серията ACUMULLIT SA , могат да ви помогнат да бъдете балансирани, отворени и здрави.
ALT -ново решение в борвата с алергийте 30дражета за 90лв.
Това е микс от най-ефикасните естествени съставки, заедно действащи срещу алергията.
Алергиите много трудно се влияят от традиционното лечение, затова е важно да се създадат такива условия на живот, които не позволяват на болестите да се проявяват.
Действието на дражетата ALT е базирано на заздравяването на клетъчните мембрани, намаляването на изхвърлянето на хистамина от клетъчните депа, подобряването на микроциркулацията и неутрализирането на свободните радикали. Продуктът ще ви помогне да се справите с повечето досадни симптоми и да се премахне дискомфорта, без да предизвиква странични ефекти.
7 предимства на ALT:
- подобрява реологичните свойства на кръвта
- отстранява циркулиращите имунни комплекси от микроциркулаторните канали
- калцият, цинкът и магнезият имат конкретно антиалергично, антихистаминно действие
- способства за подобряването на имунитета и съпротивлението на организма срещу токсини и алергени
- биофлавоноидите притежават мембраностимулиращо действие и мощен съдоукрепващ ефект
- способства за задържането на хистамина в мастоцитите
- селенът и витамините С и Е защитават организма от въздействието на свободните радикали и взаимно засилват действието си
По данните на Световната здравна организция до 80 % от всички човешки болести са предизвикани от паразитите! Точно едно- и многоклетъчните паразити се явяват основните биологически възбудители на човешките болести.
Но вече е възможно да се отървем от тези неприятели! Науката е направила пробив в борбата с паразитите-невидимки!
APL предлага противопаразитен комплекс
MLS -при паразити за свобода за чистия организъм30дражета за 90лв.
за възстановяване, поддържане на здравето, избавяне от патогените веднъж и завинаги без странични ефекти!
7 предимства на MLS
- помага да се изчистите от 250 вида патогени и да изхвърлите от тялото отпадните продукти от дейност им
- способства за възстановяването и пречистването на целия организъм
- помага да се справите не само с глистите и червеите, но и с гъбичните заболявания, възстановявайки имунитета след въздействието на паразитите
- укрепва имунитета, за да не се допусне повторно заразяване с патогени
- MLS е иновативна формула, в която се съдържат уникално подбрани и добре съчетани компоненти от растения и плодове, засилващи взаимно своето действие
- специално разработен, за да помогне на организма да се поддържа оптимално ниво на микроорганизмите
- не възпрепятства размножаването на полезните бактерии.
Брилянтната комбинация от RLX и BRN.
RLX – по-силни от стреса. 30дражета за 45лв.Произнася се „релакс” от английски RELAX ( „отпускане”)
Новост от компанията APL – дражето RLX – ще ви се притече на помощ в суетата на нервния ден! Хармонично събраните екстрати от растения ще помогнат да се преодолеят нервите претоварвания и да се справите със стреса на работа, в училище или вкъщи.
Уникалният състав на дражето RLX не само ще успокои, ще придаде увереност и ще помогне да съберете мислите си, но и ще насити вашия организъм с нужните витамини и материали, съхранявайки здравето на нервните клетки.
Дражето: RLX при стрес и безсъние Предназначение:
Средство за отстраняване на нервно напрежение, повишена тревожност, за нормализиране работата на нервната система, защита от стреса. Позволява да се съхрани вътрешното спокойствие, подобрява концентрацията и вниманието, избавя от безсъние, обезпечава пълноценен нощен сън, нормализира кръвообращението, обменните процеси.
Кога да се приема:
При повишена нервна възбуда, тревожност, склонност към депресии, стрес.
Препоръчителна схема на прием:
Дражето може да се приема по всяко време, желателно е след хранене.
BRN – да мислиш, винаги. Произнася се „брейн” от английски BRAIN „ мозък”)
 помага да се окаже общо-укрепващо действие върху клетките.
 помага да се възстановят невроните и клетките на съдовете, като оказва благотворно влияние върху работата на главния мозък.
 подобрява паметта и кръвообръщението на централната нервна система.
 способства за концентрация на вниманието,ясен ум и памет, помага да се стимулира творческата мисъл.
ICE – Бърза помощ за вашия стомашно-чревен тракт. 30дражета за 90лв.
ICE – произнася се („айс”), от английски ICE („лед”, охлаждащ”).
Витаминно-минералният комплекс ICE, е събрал в себе си само проверени природни компоненти. Съставът на продукта е разботван в продължение на няколко години, за да бъде максимално ефективен при такива деликатни проблеми, като натравяне, гадене, подуване, парене и киселини в стомаха.
 подобрява работата на стомаха
 предпазва от увреждане слизестата
обвивка на стомаха
 успокоява раздразненията в
стомашно – чревния тракт
 помага да се справите с тежестта в стомаха
 повишава съпротивителните сили на стомашно чревния тракт срещу язвена болест.
HPR – Здраве за вашия черен дроб! 30дражета за 90 лв.
HPR – произнася се („хепер”), от английски HEPAR („черен дроб”)
Това кристално драже е уникален коктейл от екстракти, способстващи за правилното функциониране на черния дроб и неговата „настройка” за ефективна работа.
 оказва бърза и ефективна помощ на черния дроб
 съдейства за извеждането на токсините
 помага за отичане на жлъчната течност
 подпомага укрепването на черния дроб
 предпазва черния дроб от възпалителни процеси
 неутрализира въздействието на отровните вещества, попаднали в черния дроб.
HRT -ФОРМУЛАТА НА ЗДРАВОТО СЪРЦЕ и вени 30дражета за 90лв.
HRT – (произнася се „харт”), от английски HEART („сърце”)
Това е истинско събитие в индустрията – уникален натурален комплекс, който помага на сърцето да се съхрани здраво за дълги години! Природните ингредиенти, влизащи в състава му, като екстракт от ягоди, малини, се справят отлично със запушването на кръвоносните съдове и помогат за подобряване работата на сърдечния мускул.
По-долу ви копираме препоръчителна програма за Профилактика и оздравяване на сърдечно-съдовата система (от книгата на Т.П.Маяковска, к.м.н., лекар-хирург, с над 50 год.стаж) :
ALT - Едно драже дневно(сутрин) - 12 дни. На 4-я ден след ALT се включва RLX - по едно драже дневно три дни и после дозата се увеличава на 3 дражета дневно. На 7-я ден след ALT се включва HRT- по едно драже дневно три дни и след това се увеличава на две дражета дневно. На 10-я ден след ALT се включва HPR-по едно драже дневно три дни и след това се увеличава на две дражета дневно. Курса следва да се направи за 3 месеца.
И още по темата за здравето на черния дроб!
HPR – дражето е разработено специално за възстановяване на черния дроб и поддържане на неговата функция. Активните компоненти стимулират изработката на ферменти за усвояване на храната, подобряват преработването на тежките храни, ускоряват изчистването на организма.
HPR + GTS – комбинацията е предназначена за поддържане и оздравяване на черния дроб, повишаване на енергията и възстановяване на силите .
HPR + ICE– нормализира отделянето на жлъчния сок , отстранява нарушенията при прераработката на храната, влияе положително на тъканта на черния дроб, способства за бързото му възстановяване, стимулира извеждането на токсичните съединения от организма.
HPR + ICE + HRT – тройката от дражета оказва многостранно оздравително въздействие на организма: нормализира работата на стомаха, поддържа черният дроб, стимулира в него процеса на регенерация, способства за подобряване състоянието на съдовете и сърцето.
HPR + NRM – защитава , поддържа и възстановява черният дроб, подобрява преработването на храната, ускорява изчистването на организма, нормализира нивото на кръвната захар.
HPR + GRW – възстановява чернодробната тъкан, подобрява нейната работа, съдържа пълният комплекс от витамини и минерали, необходими за нормалното протичане на жизнено важни процеси, благодарение на които се повишава тонуса на организма.
HPR + MLS – помага да се избавите практически от всякакви паразити, ускорява извеждането от организма на отделените и натрупани от паразитите токсини, нормализира работата на черния дроб и предотвратява неговото разрушаване.
ПРЕПОРЪКИ ЗА ПРИЕМ Кратък списък - Резултати от прилагането на APL продукти
• Захарен диабет - продължителна употреба MLS, ALT, NRM •
Ларингит - GRW, MLS, ALT - премина през хемороиди •
Стоматит - GRW, MLS •
Кристално заболяване (крехки кости) - GRW, SLD •
Церебрална парализа (няма рефлекс на преглъщане) - GRW, SLD •
Безплодие - GRW, MLS, ALT, PWRwoman, PWRman (едновременно за жени и мъже) •
Аденома на простатата - GRW, MLS, ALT, SLD •
Псориазис - GRW, SLD, MLS, ALT •
Спинална херния - SLD 3 хапчета всяка •
Онкология - тумор на гърдата, мозъчен тумор, миома на матката, химиотерапия - GRW - 5 бр., MLS 2-3pcs ,, ALT 2-3 бр. •
Ангиоедем - GRW
• Кашлица - GRW, MLS, ALT •
ЗРЕНИЕ - GRW, ALT, SLD / SLD + GRW
Очи - GRW -2месеца •
възли в цялото тяло - GRW •
Паркинсонова болест, токсоплазмоза, херпес, хипертонус - • GRW, ALT, SLD, MLS - 6 месеца •
хламидия в костите на MLS + ALT •
Сърце HRT + RLX (задух, опит и аритмия) • препоръки от STP + HPR зъболекари (предупреждение за всички възпалителни процеси) •
Vitiligo MLS + ALT + HPR - 8 месеца (не по-малко), + започване на приема за две седмици SLD + GRW + GTS •
премахва кисти PWR (W) + ALT • бъбречни PWR (M) + GTS (възстановява цялата диуретична система) •
добра памет RLX + GTS • колаген вътре в SLD Препоръки за употреба Само NRM (!) След хранене MLS, HPR през нощта GRW, GTS добавят две седмици по-късно, защото след почистване тялото отслабва.
ЗАБОЛЯВАНИЯ НА ЩИТОВИДНАТА ЖЛЕЗА: ALT, MLS, GRW, NRM.
ВИСОКО КРЪВНО НАЛЯГАНЕ, ХИПЕРТОНИЯ: сутрин-RLX, през деня – HRT, вечер – STP, след две седмици се включват – ALT, MLS, GRW и се приемат 4 месеца..
ЗАБОЛЯВАНИЯНА ЧЕРВАТА (колит, гастроентерит, ентероколит, дисбактериоза, отравяне, диспепсия и т. н.): ALT, MLS, ICE, NRM.
ЗАБОЛЯВАНИЯ НАСТОМАХА (язва, гастрит, дуоденит, гастродуоденит и т. н.): SLD, RLX, STP, ICE, NRM след две седмици се включват - ALT, MLS.
МИГРЕНИ: RLX, STP, HRT – по 2 дражета през 15 мин. до прекъсване на пристъпа.
БЕЗПЛОДИЕ (при двата пола): RLX, MLS, ALT, GRW – 4 месеца След това се включват - PWRm или PWRw за не по-малко от 6 месеца. – през деня, RLX – вечер преди лягане.
ОНКОЛОГИЯ MLS, ALT, GRW, RLX, NRM, STP (PWRm или PWRw – включват се при необходимост, по показанията) – по 2 дражета, за не по-малко от 2 години.
ЗАБОЛЯВАНИЯ НА ПИКОЧО-ОТДЕЛИТЕЛНАТА СИСТЕМА (цистити, пиелонефрити и т. н.): PWRm, MLS, GRW.
ЗАТЛЪСТЯВАНЕ - ALT, MLS, GTS, NRM, RLX
ИНСУЛИНОЗАВИСИМ ДИАБЕТ (тип 2): ALT, MLS, NRM, RLX, HRT, GRW.

90,00 лв. xПодобни продукти

Ново % Бял хляб без глутен 250 г. SCHAER PAN BLANCO Бял хляб без глутен 250 г. SCHAER PAN BLANCO 8,00 лв. 6,60 лв.
Ново % Магнезиево мляко 340 мл Филипос Магнезиево мляко 340 мл Филипос 14,00 лв.
Ново % Пеперуден син чай Butterfly грах на прах – 50 гр. Пеперуден син чай Butterfly грах на прах – 50 гр. 33,75 лв. 27,00 лв.
Ново % Чай Джиаогулан | Jiaogulan – 50 гр. Чай Джиаогулан | Jiaogulan – 50 гр. 40,50 лв. 32,40 лв.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!