Количката е празна


Фермата - Алманах - По следите на България

34,90 лв.

Фермата - Алманах - По следите на България

"Алманах: По следите на България" е удивително изследване на териториите, от българското етнокултурно пространство, които са останали извън днешните ни държавни граници. На страниците на тази книга читателят ще намери изчерпателни сведения и неоспорими доказателства за величието на българската история - от древността почти до наши дни.

Предлагайки проницателен преглед на ключовите исторически етапи "Алманах: По следите на България" има за цел да сближи хората, независимо от техния произход и самосъзнание.

Предишните издания на "Фермата" разглеждат историята на България, проследена в "Алманах: История на българщината" и богатството, красотата и многообразието на българските обичаи, отразени в "Алманах: Традиции и празници на българите".

"Алманах: По следите на България" е луксозно издание с твърди корици и гланцирани страници, което го прави перфектен подарък за всички любители на българската история. Книгата е стойностно допълнение към всяка семейна библиотека, която ще направи миналото ни достъпно за всеки.

34,90 лв. xПодобни продукти

Ново Практическо ръководство за глаголица с флашка Практическо ръководство за глаголица с флашка 15,00 лв.
Ново Фермата - Алманах - Природните богатства на България Фермата - Алманах - Природните богатства на България 39,99 лв.
Ново Стани богат Стани богат 39,99 лв.
Ново Фермата - Алманах - История на българщината Фермата - Алманах - История на българщината 34,90 лв.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!