Количката е празна


Фермата - Алманах - История на българщината

34,90 лв.

Фермата - Алманах - История на българщината

Луксозно издание на Алманаха от риалити предаването Фермата - представя историята на България така, както не сте я виждали до момента.

В деня на народните будители излиза Алманахът на Фермата под името „Алманах - История на българщината“ и представя историята на България изключително подредено и систематизирано. Алманахът е изчерпателен и безценен за всеки, който иска да пътува назад във времето и да разбере защо и как стигнахме до мястото, където сме днес.

За създаването на Алманаха екипът на Фермата се доверява на сдружение "Българска история".

В книгата са проследени събитията от Първата българска държава, през Средновековието, годините на Османското иго и следосвобожденската история, има и глави, посветени на развитието на българската литература и спортните успехи на страната. Написана е една глава, в която се съдържат изцяло научните постижения на българите. В Алманаха има и част за родното културно-историческо наследство извън страната. Книгата съдържа общо петнайсет глави.

34,90 лв. xПодобни продукти

Ново Практическо ръководство за глаголица с флашка Практическо ръководство за глаголица с флашка 15,00 лв.
Ново Фермата - Алманах - Природните богатства на България Фермата - Алманах - Природните богатства на България 39,99 лв.
Ново Стани богат Стани богат 39,99 лв.
Ново Фермата - Алманах - По следите на България Фермата - Алманах - По следите на България 34,90 лв.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!