BG GR RO
Количката е празна


БАЛСАМ ЗА ТЯЛО АКТИВИРАЩ ЖАБЕН КАМЪК - 50 МЛ.

8,30 лв. 6,60 лв.
Марка: Сиберика

БАЛСАМ ЗА ТЯЛО АКТИВИРАЩ ЖАБЕН КАМЪК - 50 МЛ.

Жабен камък Балсам е предназначен за премахване на болки в мускулите и ставите, отичане на ставите, възстановяване на хрущяли и костни тъкани след наранявания, операции и заболявания, премахва мускулно напрежение, предотвратява отлагането на соли, способства за възстановяване на подвижността на ставите.

За отстраняване на болка в ставите, предизвикана от променливо време.
За възстановяване на тъкани в посттравматичен период (счупвания, натъртвания, разтягане).
За релаксация на мускулното напрежение, премахване на умора и отоци.
Препоръчва се за хора над 50 години за поддържане на имунната система и предотвратяване на развитие на различни заболявания.

Балсам "ЖАБЕН КАМЪК" премахва локални болки в ставите и мускулите, предотвращава процеса на отлагане на соли, успокоява поразените стави, способства за бързо възстановяване на костната и хрущялната тъкан в посттравматичния период, релаксира мускулното напрежение, възстановява обема на активните движения.
Жабник (Filago) - многогодишно растение от семейство лютикови, расте в суровите полски места, отдавна и успешно използвано в хомеопатията.

Плодът на жабник съдържа сок, в състава на който влиза най-ценният компонент - мощен активатор на минералния (калциево-фосфорен) обмен и регулатор на проницаемостта на тъканите.
Камелина - маслично растение от семейство кръстоцветни. Расте във високопланински полета на Армения, Кавказ, Алпите. Съдържа рекордно количество витамин Е, мощен антиоксидант, защитаващ организма от разрушителното въздействие на свободните радикали, витамини А, D, К, каротин, хлорофил А и основните вътреклетъчни микроелементи М и К, способстващи за релаксирането на мускулатурата и активирането на ферменти, регулиращи въглеводородния обмен и енергийните процеси на клетъчното ниво.
Премахва локални болки в ставите и мускулите, предотвратява отлагане на солите. Способства за подобряване на кръво- и лимфообръщения, стимулиране на обмяната на вещества. Премахва мускулно напрежение, устойчивост, отоци, увеличава обема на активните движения. Повишава енергийния потенциал на биоактивните токове на тялото, премахва усещането на дискомфорта. Осъществява подхранваща поддръжка на съединителните тъкани.

6,60 лв. xПодобни продукти

Ново % Балсам за Втвърдена Кожа и Напукани Пети 125мл. Балсам за Втвърдена Кожа и Напукани Пети 125мл. 19,90 лв. 15,90 лв.
Ново % SANLI Mentollu Merhem 40 гр. МЕНТОЛОВ КРЕМ SANLI Mentollu Merhem 40 гр. МЕНТОЛОВ КРЕМ 22,00 лв. 17,60 лв.
Ново % Крем чудо за стави 2бр. Крем чудо за стави 2бр. 13,00 лв. 10,00 лв.
Ново % Крем с масло от чаено дърво, 250 мл Крем с масло от чаено дърво, 250 мл 19,00 лв. 15,95 лв.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!