BG GR RO
Количката е празна


Правоъгълен гювеч с капак и индукционно дъно (40 x 22 см)

359,00 лв. 288,00 лв.
Кат. номер: 22567
Марка: STONELINE

Правоъгълен гювеч с капак и индукционно дъно (40 x 22 см)

 

Този универсален съд позволява да използвате не само самия гювеч, но и капака му за готвене. Ще получите двойна полза от един съд – ефектът „две в едно“ ще зарадва всяка домакиня.

Тук капакът няма да Ви служи само като предмет за задушаване на самото блюдо, но спокойно можете да готвите две различни ястия на едно място във фурната. Ще можете да запържвате или задушавате и върху котлоните, а за всички домакини, които имат индукционни плотове – това е тяхното спасение, тъй като съдът е с индукционно дъно! В този „горещ” съд можете да готвите всичко, особено когато става дума за огромно количество храна!

Съдовете на STONELINE® ни предоставят уникалната възможност да приготвяме изискани ястия, като съхраняват аромата и полезните свойства на продуктите и придават страхотен вкус на ястията. Съдовете са едни от най-добрите и предпочитани на пазара и отговарят на всички международни стандарти за качество – без грам примеси на вредните олово и кадмий.

Дизайн: Модерен, стилен, с отлично незалепващо каменно покритие - благодарение на този съд и Вие ще имате възможност да приготвяте вкусни рецепти за ястия в гювеч за всеки вкус.

STONELINE® покритието е безопасно за здравето. След като сготвите, също толкова лесно ще измиете съда – достатъчно е да използвате мека гъба и вода, а дори можете да изпробвате да го избършете с влажна кърпа. Колкото и невероятно да звучи – но след готвене, съдът остава почти чист, тъй като нищо не се задържа по стените му!

Пържите месо или риба както върху естествен камък – храната няма да залепне или да се разпадне. Ако все пак желаете да готвите с добавяне на мазнина, това е напълно възможно. Благодарение на ефекта EASY-Clean почистването е бързо и лесно.

STONELINE® са професионални съдове за готвене с истински частици камък. Те са създадени за ежедневна употреба и здравословно готвене без мазнини, с гаранция за най-добър вкус на храната, като приготвен върху естествен горещ камък. Уникалното покритие е незалепващо, изключително устойчиво и лесно за почистване. Наличието на каменни частици в покритието е доказано от Германската фондация за изследване на скъпоценни камъни в Идар-Оберщайн!

Насладете се на истинско барбекю върху естествен камък в дома си!

Истинските ценители знаят: храната, приготвена в съдове STONELINE®, наистина има най-добрия вкус! Просто опитайте!

STONELINE® - гарантирам, че тази марка предоставя най-авангардните технологии и най-висококачествените съдове за готвене на достъпни цени.“

Майкъл Шмидерер, Мениджър развитие на марката STONELINE®

 

Сертификати:

Съдовете STONELINE® притежават сертификат, че НЕ съдържат PFOA (Perfluorooctanoic acid), която се получава пряко или като следа от синтетичните химикали, които се използват в производството на много продукти за бита.

 

Американската асоциaция за защита на околната среда (EPA) е установила, че PFOA е:

• изключително бавно разградима в околната среда;

• остава в човешкия организъм много дълго време;

• предизвиква дегенеративни и други нежелани ефекти при продължително натрупване в организма.

 

Повечето американски компании, производители на стоки за бита са подписали Програмата 2010/15 PFOA Stewardship Program, чрез която се задължават до 2015-та година да премахнат от производството си PFOA и материалите, чийто разпад води до следи или емисии от PFOA.

Продуктите на STONELINE® са единствените съдове за готвене в Германия, които притежават един от най-важните световно признати сертификати за качество – TÜV. Този сертификат удостоверява, че независима агенция проверява непрекъснато процеса на производство, свързано с техническия прогрес и осигуряването на високо качество на безопасност и надеждност при внедряване на нови технологии.

STONELINE® PLATINUM е награда, присъдена и тази година от потребителите - като Любима марка в PLATINUM!

„Любима марка“ се присъжда на всеки три години за най-добрите и популярни марки в сектора. Тя отчита ориентацията на потребителите над средното ниво и силата на марката в продължение на няколко години. Това е най-високата награда, с която една компания може да бъде отличена в рамките на потребителската награда „Кухненска иновация на годината®“

 

 

10 основателни причини, поради които трябва да изберете STONELINE ® :

1.  Вкусно, здравословно, диетично, икономично и екологично готвене.

2.  Удобни за употреба – с феноменално незалепващо и незагарящо каменно покритие.

3.  Много лесни за почистване – само с топла вода и гъба.

4.  Продуктите запазват своя естествен вкус, аромат и витамини.

5.  Готвене без никакви мазнини – много важно за Вашето здраве и фигура!

6.  Изработени изцяло от екологични материали.

7.  Всички съдове и технологията им на производство имат необходимите световни сертификати за качество.

8.  Подходящи за всички видове готварски плотове: газови, електрически, стъклокерамични, индукционни.

9.  Съдовете STONELINE®  са на изключително достъпни цени.

10. Доставят наслада със своя атрактивен дизайн.

 

И още 10 причини, поради които трябва да изберете STONELINE®:

1.   Дълъг живот на покритието и съдовете STONELINE®.

2.  Толкова дълготрайно, колкото камъка, но не толкова тежко.

3.  Антиканцерогенно готвене.

4.  Приготвяне на храната като върху истински горещ камък/барбекю/ с невероятен вкус и хрупкава коричка.

5.  Дъната на съдовете се нагряват равномерно по цялата повърхност - дебелото 4,5 мм дъно е отлична защита и от деформации на съда. Лесно се готви, лесно се почиства – всяка домакиня ще оцени всички тези достойни предимства.

6.  Плавно издигнатите стени на класическите тигани позволяват приготвяне на зеленчукови и месни гозби, както и на всякакви сосове.

7.  Достатъчно здрави съдове и не подлежат на външни въздействия. (За дълготрайна употреба се препоръчва да се използват дървени и силиконови прибори, а не метални; както и да се почистват без агресивни и абразивни препарати и гъбки.)

8.  Можете да запазите ястието топло за много по-дълго време.

9.  Съдовете притежават сертификат за липса на PFOA.

10. Подходяща инвестиция, която позволява да се спестяват средства.

 

За да гарантирате дълъг живот на любимите съдове STONЕLINE®, не ги оставяйте да се нагряват силно, без в тях да сте поставили продуктите, които ще приготвяте!

Марка: Stoneline

2 съда в 1

1 основен съд за печене

  • Външни размери: 40 х 22 см h: 10.9 см, V: 5.6 л
  • Вътрешни размери: 32.3 х 20.5 см h: 10.1 см

1 индукционен капак

  • Външни размери: 40 х 22 см h: 5.5 см, V: 2.7 л
  • Вътрешни размери: 31.7 х 19.7 см h: 5.1 см

Инструкции за използване и съвети за дълготрайна употреба: тук

288,00 лв. xПодобни продукти

Ново % Комплект кухненски съдове 8 части „FUTURE” (с цедка на капака) Комплект кухненски съдове 8 части „FUTURE” (с цедка на капака) 749,90 лв. 599,90 лв.
Ново % Комплект 5 ножа върху магнитен блок Комплект 5 ножа върху магнитен блок 149,00 лв. 119,90 лв.
Ново % Квадратен тиган със ст. капак и капачка-дозатор (24 х 24 см) Квадратен тиган със ст. капак и капачка-дозатор (24 х 24 см) 174,00 лв. 140,00 лв.
Ново % Тиган (Ø 24 см) Тиган (Ø 24 см) 112,90 лв. 90,40 лв.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!