BG GR RO
Количката е празна


Venofertil е ефикасен сироп за варокозни вени 300мл.

52,00 лв. 45,00 лв.

Venofertil е ефикасен сироп за варокозни вени и е подходящ за всеки тип и степен разширени вени. 

Venofertil е продукт за варокоза, който успешно успокоява и впоследствие премахва всички симптоми на заболяването. Сиропът се приема перорално и вътрешното му действие спомага за пълно възстановяване на кръвоносните съдова и подобряване на тяхната функция. Хранителната добавка не вреди на здравето по никакъв начин, тъй като е съставена от изцяло билкови компоненти. С други думи. Venofertil не се свързва с оплаквания, причинени от странични ефекти или други неочаквани противопоказания. Освен това, високото качество и патентована формула на сиропа за варикоза го превръщат в отлично решение за хората, които страдат от заболяването и искат да подобрят здравето си по естествен път.

Билково Противодействие при Варикоза – Готу Кола 

Някои от нас биха направили почти всичко, за да се отърват от разширените вени, но истината е, че заболяването е изключително трудно за овладяване. Много хора се обръщат към народни средства за лечение на разширени вени. Една от най-популярните билки е готу кола, за която се казва, че увеличава притока на кръв към краката и успешно намалява отока. Няколко съвременни трудове  потвърждават, че готу кола има благоприятен ефект върху здравето. Официалното име на растението е Centella Asiatica, въпреки че е известно с няколко други имена. Билката се причислява към семейството на магданоза и расте в Индия, Югоизточна Азия и Африка. Обикновено цъфти около водни басейни, разпространявайки своите венозни стъбла. Готу кола съдържа вещество, наречено тритерпенова фракция на Centella asiatica (TTFCA). TTFCA е особено полезно при разширени вени, тъй като стимулира производството на колаген и еластин. Тези съединителни тъкани са необходими за укрепване на вътрешната обвивка и стените на големите кръвоносни съдове.

Някои от другите популярни билки, които се използват често за третиране на разширени вени, са:

 • Гинко билоба;
 • Екстракт от конски кестен;
 • Екстракт от гроздови семки.

Venofertil е хранителна добавка за варикоза. С помощта на разнородни натурални екстракти, сиропът успешно тушира негативните проявления на заболяването. В по-общ план, продуктът регенерира кръвоносните съдове като заздравява стените им. По този начин кръвообращението в цялото тяло се подобрява, особено в областта на крайниците. Венофертил е сироп, който следва да се взима ежедневно, за да постигне трайни резултати във времето. Продължителното пиене на добавката не е противопоказно, тъй като Venofertil® не причинява никакви странични ефекти. Все пак, потребителите трябва внимателно да се запознаят с инструкциите за употреба на билковото средство за варикоза, преди да започнат да го взимат.

Венофертил Странични Ефекти

Venofertil не би следвало да води до оплаквания, породени от някакви странични ефекти. Това е така, защото съставът на сиропа за варикоза е билков и не съдържа изкуствени елементи или опасни химични компоненти.

Венофертил е сироп с изцяло органичен състав. Обогатен е с голям брой активни извлечения от ценни билки, които доказано подобряват работата на кръвоносната система. Освен това, формулата на хранителната добавка за варикоза Venofertil е специална. Тя съдържа швейцарска формула VRX 700 – комбинация от редки растения, които работят синергично. Допълват индивидуалното си действие за осигуряване на максимално добри и продължителни резултати в посока елиминиране на варикозата.

Цялостното действие на Venofertil сироп осигурява:

 • Успокояване на отока, болката и посиняването на крайниците;
 • Регенериране на епидермиса;
 • Превенция срещу опасна тромбоза;
 • Възстановяване на тъканите в дълбочина.

Инструкциите за употреба гласят:

 • Взимайте сиропа 2 пъти на ден;
 • Всяка доза се равнява на 15 милилитра;
 • Продължете приема за поне 1 цял месец.

Ефект и Предимства на Натуралния Продукт

Venofertil се отличава от сродни средства със следните си доказани свойства:

 • Регенерира увредените кръвоносни съдове;
 • Залага на мощно действие 24/7;
 • Предпазва тялото от тромби;
 • Ефикасно укрепва кръвооросяването;
 • Намалява отока и посиняването;
 • Изграден от 100% натурални компоненти.

45,00 лв. xПодобни продукти

Ново % Алое Вера Сок с вкус на праскова, 1000 мл Алое Вера Сок с вкус на праскова, 1000 мл 46,90 лв. 37,90 лв.
Ново % Чист екстра сок от Алое Вера, 1000 ml Чист екстра сок от Алое Вера, 1000 ml 52,90 лв. 42,35 лв.
Dr. Nature Алое вера чист сок – 1000мл Dr. Nature Алое вера чист сок – 1000мл 44,90 лв. 35,90 лв.
Ново Сироп от черен бъз, без захар, Здравница, 350 гр. Сироп от черен бъз, без захар, Здравница, 350 гр. 6,90 лв.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!