BG GR RO
Количката е празна


NEURO COLLAGEN Овлажняващ крем за лице ден & нощ 40+, 50 мл

34,00 лв. 27,95 лв.
Кат. номер: 91240
Марка: Neuro Collagen

Ако сте над 40 години и се тревожите от признаците на стaреене на кожата си, доверете се на невро подмладяването на кожата (neuro rejuvenation), осигурено от Neuro collagen - овлажняващ крем за лице ден & нощ 40+. Това е една от най-новите тенденции в козметологията, предоставяща алтернатива на инвазивните процедури в естетичната медицина. В резултат на подобна грижа с активен колаген нервните импулси, отговорни за образуването на бръчки, се инхибират, което прави дълбочината и дължината на линиите по-малко видими.

Технологично усъвършенстваната линия Neuro Collagen се основава на уникален невропептид, който блокира невротрансмитерите, отговорни за мускулната контракция, което води до видимо изглаждане на кожата.

Neuro collagen - овлажняващ крем за лице ден & нощ 40+ съчетава революционните свойства на невропептида с ефективността и прецизността на Q10 липозомите, за да предпазят кожата от стареене и да възстановят естествената й красота. Той е предназначен за зряла кожа над 40 години, включително по-чувствителна.

 

Защо колагенът е толкова важен за кожата:

Neuro collagen - овлажняващ крем за лице ден & нощ 40+ естествено стимулира образуването на колаген, който е структурният протеин на съединителната тъкан и съставлява около 30 процента от протеина в тялото на бозайниците. Ролята му е особено важна за красивата и здрава кожа. За съжаление с напредването на възрастта организмът произвежда все по-малко колаген - след 25-годишна възраст той намалява с 1, 5 % на година. Този процес се отразява на здравината на кожата, нейната еластичност и хидратация. В резултат на това тя се изсушава, появяват се бръчки, контурът на лицето се отпуска.

 

 

Neuro collagen - овлажняващ крем за лице ден & нощ 40+ може да помогне за синтеза на колеген по естествен път, а резултатът е забавяне на стареенето, намаляване на бръчките, по-добра хидратация и еластичност.

 

Как действа Neuro collagen - овлажняващ крем за лице ден & нощ 40+

  • Действа против стареенето на кожата, като това се дължи на активните съставки с доказана ефективност, които проникват дълбоко в кожата и постепенно освобождават силата си, действайки дълго време след нанасяне.
  • Neuropeptide е модерен пептид от ново поколение, считан за една от най-добрите съставки против бръчки, тъй като инхибира контракциите на лицевите мускули, отговорни за образуването им. Ефективно предотвратява образуването на нови линии и изглажда съществуващите.
  • Стимулира производството на колаген, подобрява еластичността на кожата, като я предпазва от отпускане и увисване.
  • Коригира чертите на лицето чрез укрепване на колагеновите влакна, отслабени от процесите на стареене, ревитализира и оптимално овлажнява кожата.

 

Действие на основните съставки:

 

  • Колаген 3 пептиди

В човешкото тяло се съдържат най-малко 16 вида колаген, като най-разпространени са тип 1, 2 и 3.

Колаген тип 1 и колаген тип 3 са с основна роля за здравето на кожата и съставляват 90 процента от общия колаген. Те са съставени от 9 аминокиселини, сред които глицин, пролин, аланин и хидроксипролин и се произвеждат естествено в човешкото тяло от т.нар. фибробласти (клетки в съединителната тъкан) и остеобластите (клетките, изграждащи костите).

Колаген тип 3 е особено важен за възвръщане еластичността на кожата. Според обобщени резултати от редица изследвания, при редовна употреба подобрява хидратацията на кожата и намалява бръчките.

В Neuro collagen - овлажняващ крем за лице ден & нощ 40+ колагенът е под форма на невропептиди - модерен пептид от ново поколение, считан за една от най-добрите съставки против бръчки, тъй като инхибира контракциите на лицевите мускули, отговорни за образуването на бръчки. Ефективно предотвратява образуването на нови бръчки и изглажда съществуващите. Тъй като колагенови пептиди са къси вериги от аминокиселни, получени от колаген, те се отличават с по-добра бионаличност и по-добре проникват в кожата поради ниското си молекулно тегло. Най-общо казано, колегеновите пептиди са по-разградената форма на колаген.

 

  • Q10 липозоми

Q10 липозомите обогатяват клетките на кожата с кислород, неутрализират свободните радикали, ускоряват регенерацията на кожата и стимулират нейното обновяване. Те забавят процеса на стареене на кожата и загубата на твърдост.

 

Как се използва:

Масажирайте крема върху лицето, шията и деколтето всяка сутрин и вечер. Продуктът е отлична основа за грим. Може да се използва като околоочен крем.

 

Марка: Neuro Collagen
Опаковка: 50 мл

 

27,95 лв. xПодобни продукти

Ново % Malika Избелващ серум с витамин C и хиалуронова киселина Malika Избелващ серум с витамин C и хиалуронова киселина 10,50 лв. 8,40 лв.
Ново % Malika Избелващ серум за лице Malika Избелващ серум за лице 10,50 лв. 8,40 лв.
Ново % Malika Beauty Cream Избелващ крем комплект със сапун Malika Beauty Cream Избелващ крем комплект със сапун 15,00 лв. 12,00 лв.
Ново % Sandal Избелващ комплект за лице (крем+ампула+серум+сапун) Sandal Избелващ комплект за лице (крем+ампула+серум+сапун) 21,25 лв. 17,00 лв.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!