Количката е празна


Smart Спрей моп

119,90 лв. 95,90 лв.
Кат. номер: 25303
Марка: SMART

Уникален МОП с набор от предимства пред всички останали! Искрящи резултати, без мъх или ивици.

 

Характеристики: Контейнер за вода: 500мл. Метална дръжка с мек захват в зоната на захващане, с дължина 120см. Висококачествена дюза за пръскане. Почистваща подложка с двоен микрофибърен вътрешен слой: 48х14см. Еко платформа от удароустойчива пластмаса: 39х10 см. Всичко, от което се нуждаете, за да почистите подовете си – бързо и ефективно. Искрящи резултати, без мъх или ивици. Перфектен за подове от твърда дървесина, ламинат, плочки, мрамор, линолеум. Подвижен контейнер за течности, лесен за пълнене!

SMART Спрей Моп с пулверизатор и микрофибърна дюза e ново изобретение на компанията (2021г). Уникален МОП с набор от предимства пред всички останали подобни мопове.

За чисти и блестящи подове и стени. Как работи? Като натиснете синия бутон под резервоара, извадете контейнера за течност, налейте вода в него, можете да добавите малко от любимия ви екологичен препарат за подове, свържете отново контейнера, като го поставите в дръжката на мопа, докато щракне. Натиснете надолу лоста за пръскане, за да напръскате фино течността, след това почистете с мопа пода и се възхищавайте на възможно най-добрия блясък. Забравете за кофите и болките в гърба. Микрофибърната дюза отстранява засъхнали замърсявания, петна и прах с едно движение. Съдържа специален вътрешен слой от микрофибър за по-добра абсорбция. Сега още по-бързо и още по-лесно премахване на мръсотия, прах и алергени от пода и стените; няма локви, няма тежки кофи.

 

Поддръжка: След почиставне изплакнете или изперете микрофибърната дюза без използване на белина и омекотител. Температура на пране: не по-висока от 60°C. От време на време изплаквайте дюзата за пръскане с гореща вода, за да не се запуши. Съхранявайте разглобен или окачен.

95,90 лв. xПодобни продукти

Ново % Телескопична дръжка 150 см. Телескопична дръжка 150 см. 14,90 лв. 11,95 лв.
Ново % Smart Микрофибърен Moп 3 в 1 Smart Микрофибърен Moп 3 в 1 89,90 лв. 71,95 лв.
Ново % Резервна микрофибърна подложка за мокро почистване Резервна микрофибърна подложка за мокро почистване 24,90 лв. 19,95 лв.
Ново % Комплект за под (четка + дръжка) Комплект за под (четка + дръжка) 58,90 лв. 47,15 лв.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!