BG GR RO
Количката е празна


Микрофибърна четка за прах XL

39,00 лв. 31,95 лв.
Кат. номер: 25301
Марка: SMART

Идеалният помощник за бързо и ефективно отстраняване на прах! Гъвкава и огъваща се, почиства без надраскване. Статично зареден микрофибър!

Четката за прах Smart Microfiber XL е най-добрият инструмент за ефективно почистване на прах, тъй като микрофибъра бързо привлича праха като магнит и я задържа във влакната.

Гъвкавата основа SMART е удобно устройство за премахване на прах от различни повърхности. Основният прът, който се огъва във всички посоки, ви позволява да отстраните праха от труднодостъпни места. Меката и пухкава микрофибърна основа е прахоуловител с размер XL на шведската фирма SMART MICROFIBER SYSTEM. Идеалният инструмент за бързо и ефективно отстраняване на прах.

Благодарение на интелигентния си дизайн и гъвкавия вътрешен прът можете да отстраните праха от труднодостъпни места. Гъвкавата основа е съвместима с всички телескопични дръжки (пръчки) на моповете. SMART MICROFIBER SYSTEM, така че няма да има проблеми с почистването на високо разположени предмети и повърхности.

Прикрепете гъвкавата основа към телескопичната дръжка SMART с помощта на винтова връзка или монтиране с щракване. Лампи, вентилатори, климатици - всичко ще бъде чисто. Използвайте тази гъвкава кърпа за прах за почистване зад хладилници, в ъгли, зад шкафове, между ребрата на радиатори и щори, под маси, под дивани и др. Страхотната гъвкава основа е идеална за почистване на картини, книги, кристални вази и всичко останало, финно, или труднодостъпно, което събира прах у дома или в офиса. Използвайте също така, за да отстраните праха от пердета и завеси, паравани и сенници.

Дължина: 66 см

Поддръжка: За да премахнете праха от пухчетата, разклатете основата на открито или за по-задълбочено почистване я измийте в топла сапунена вода, изплакнете с чиста вода и окачете да изсъхне.

ЗАБЕЛЕЖКА: Гъвкавата основа на Микрофибърна четка за прах XL е съвместима с телескопичната дръжка за моповете Smart.

Марка: Smart
Опаковка: 1 бр.

31,95 лв. xПодобни продукти

Ново % Телескопична дръжка 150 см. Телескопична дръжка 150 см. 14,90 лв.
Ново % Smart Микрофибърен Moп 3 в 1 Smart Микрофибърен Moп 3 в 1 89,90 лв. 71,95 лв.
Ново % Резервна микрофибърна подложка за мокро почистване Резервна микрофибърна подложка за мокро почистване 24,90 лв. 19,95 лв.
Ново % Комплект за под (четка + дръжка) Комплект за под (четка + дръжка) 58,90 лв. 47,15 лв.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!