BG GR RO
Количката е празна


Smart Микрофибърен Moп

79,90 лв. 63,95 лв.
Кат. номер: 25305
Марка: SMART

Ефективно почиства и полира повърхностите, без използавне на препарати във вашия дом.

Характеристики: Телескопична дръжка френска резба, дължината може да варира между 85-150см.; база (основа за Моп); Микрофибърна подложка (кърпа) – цвят тюркоаз.

Ефективно почиства и полира повърхностите, без използавне на препарати във вашия дом. За най-добри резултати, използвайте като леко навлажните кърпата, без да оставя следи от вода. За сухо почистване на прах и косми – използвайте без да навлажнявате кърпата!

Домакинският МОП с 1 накрайник е достоен конкурент на обикновения домакински моп. Създаден е специално, за да улесни процеса на почистване на закрито във възможно най-голяма степен, изразходвайки минимални усилия и време. Той е много лек и също покрит с хипоалергенна пластмаса. Дръжката му може да се разтяга до желаната от домакинята дължина, както и за достигане до най-отдалечените и трудни места. Базата е изработена от висококачествена пластмаса, върти се в различни посоки, от които се нуждаете, което позволява успешно да се добере между краката на дивани и фотьойли.

Достатъчно е да изперете кърпата след почистване с вода и сапун и те ще бъдат готови за следващо почистване.

Внимание: Не гладете, не сушете върху горещи радиатори!

Срок на експлоатация: не по-малко от 2 години при интензивна употреба. Особено се препоръчва за страдащи от алергии и астматици!

Марка: Smart
Опаковка: 1 бр.

63,95 лв. xПодобни продукти

Ново % Телескопична дръжка 150 см. Телескопична дръжка 150 см. 14,90 лв. 11,95 лв.
Ново % Smart Микрофибърен Moп 3 в 1 Smart Микрофибърен Moп 3 в 1 89,90 лв. 71,95 лв.
Ново % Резервна микрофибърна подложка за мокро почистване Резервна микрофибърна подложка за мокро почистване 24,90 лв. 19,95 лв.
Ново % Комплект за под (четка + дръжка) Комплект за под (четка + дръжка) 58,90 лв. 47,15 лв.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!