BG GR RO
Количката е празна


Доставка и условия за връщане

Изпращаме всички поръчки с куриерски фирми Speedy, Econt Express и Български пощи до адрес на получателя или до офис на съответната куриерска компания. Повече информация за офисите, адрес, работно време и т.н. може да намерите на техният сайт: https://www.speedy.bg/bg/dpd-economy-cr  https://www.speedy.bg/bg ; www.econt.com https://www.econt.com/services/international ; www.bgpost.bg .
 
Доставка в България:
За поръчка над 230,00лв. - безплатна доставка до офис на Спиди, Еконт или БГ Пощи, на получателя без право на отстъпка и договаряне на цени.
 
За поръчка над 340,00лв. - безплатна доставка до офис на Спиди, Еконт или БГ Пощи и възможност за договаряне на цени на едро/20% или подаръци/ на продукти с марка "Грийн мастър", "Здравница" и други по договаряне.
 
За цени на едро и зареждане на магазин, оставаме на разположение и сме готови да коментираме отстъпките.
 
Доставка извън България според тарифите на съответните куриерски компании.
 
Преди да изпратим всяка онлайн поръчката, наш служител ще се свърже с вас на посочения телефон за потвърждаване на поръчката. Поръчките не се изпращат без телефонно потвърждаване. След като наш служител се свърже с вас винаги можете да добавите продукти или да замените някои от тях. Ако имате въпроси или коментари относно доставката, не се колебайте да се свържете с нас на телефон +359888251091.
 

Право на отказ Чл. 47 / ал. 1

                                              УСЛОВИЯ И ПРАВИЛА ЗА ИЗВЪРШВАНЕ НА РЕКЛАМАЦИИ (УКАЗАНИЯ ЗА УПРАЖНЯВАНЕ ПРАВОТО НА ОТКАЗ)

Имате право да се откажете от настоящия договор за покупко-продажба и да върнете закупена стока, без да посочвате причини за това, в срок до 14 календарни дни, считано от датата на получава на съответната стока. За да упражните правото си на отказ, трябва да ни предоставите следната иформация: Вашето име, географски адрес, телефонен номер, факс и електронен адрес, както и за решението си да се откажете от договора с недвусмислено заявление (например писмо, изпратено по пощата, факс или електронна поща). За Ваше улеснение можете да използвате приложения

Стандартен формуляр за отказ, за упражняване на правото Ви да върнете стоката съгласно настоящите условия -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------;

...................................................................................................................................................................

С настоящото изрично заявявам, че се отказвам от сключения от мен с "Мирай 2017” ООД договор за покупко-продажба на следните стоки:

1......................................................, реф. № ...............................

2......................................................, реф. № ...............................

3......................................................, реф. № ...............................

4......................................................, реф. № ...............................

5......................................................, реф. № ...............................

Поръчка № ........................................ от дата .....................

Клиент: ........................................................................................................................

Адрес на Клиент: ..........................................................................................................

Очакваме да ни изпратите или да върнете обратно стоките на нас (адреси на магазините можете да откриете на интернет адреса ни, без неоправдано забавяне и във всички случаи не по-късно от 14 дни след деня, в който сте ни информирали за отказа си от настоящия договор. Срокът се счита за спазен, ако получим обратно стоките преди изтичането на 14-дневния срок.
Разходите по връщане на стоките са за Ваша сметка.
Ако се откажете от настоящия договор, ние ще Ви възстановим всички плащания, които сме получили от Вас, включително разходите за доставка (с изключение на допълнителни разходи, свързани с избран от Вас начин на доставка, различен от най-евтиния стандартен начин на доставка, предлаган от нас), без неоправдано забавяне и във всички случаи не по-късно от 14 дни считано от датата, на която ни информирате за Вашето решение за отказ от настоящия договор.
"Мирай 2017" ООД запазва право да отложи възстановяването на плащанията до получаване на стоките обратно или докато не ни представите доказателства, че сте изпратили обратно стоките, в зависимост от това, кое от двете събития е настъпило по-рано.
 
Ще извършим възстановяването на средствата по посочена от вас банкова сметка, което във всеки случай няма да бъде свързано с никакви допълнителни разходи за Вас.
Моля, пазете касовия си бон (платежен документ, разписка от плащане при куриерска фирма). Той е Вашата гаранция! 
"Мирай 2017" ООД запазва правото си да променя настоящите условия, за което ще публикува уведомление на интернет адреса на магазина. Всички изменения ще се прилагат за нови договори, сключени след деня, в който промените влизат в сила.