Количката е празна


Доставка

Изпращаме всички поръчки с куриерски фирми Speedy, Econt Express и Български пощи до адрес на получателя или до офис на съответната куриерска компания. Повече информация за офисите, адрес, работно време и т.н. може да намерите на техният сайт: https://www.speedy.bg/bg/dpd-economy-cr  https://www.speedy.bg/bg ; www.econt.com https://www.econt.com/services/international ; www.bgpost.bg .
 
Доставка в България:
За поръчка до 120,00лв. - За сметка на получателя, според тарифите на доставчика.
За поръчка над 120,00лв. - безплатна доставка до офис на куриерите Speedy и Econt Express и Български пощи.
За поръчка над 230,00лв. - безплатна доставка до адрес на получателя без право на отстъпка и договаряне на цени.
За поръчка над 230,00лв. - безплатна доставка до офис на спиди и 20% за зареждане на едро, на продукти с марката "Мирай", "Грийн Мастър" и "Здравница".
За поръчка над 340,00лв. - безплатна доставка до адрес и възможност за договаряне на цени на едро/20% или подаръци/ на продукти с марка "Мирай", "Грийн мастър" и "Здравница".
 
Доставка извън България според тарифите на съответните куриерски компании.
 
Преди да изпратим всяка онлайн поръчката, наш служител ще се свърже с вас на посочения телефон за потвърждаване на поръчката. Поръчките не се изпращат без телефонно потвърждаване. След като наш служител се свърже с вас винаги можете да добавите продукти или да замените някои от тях. Ако имате въпроси или коментари относно доставката, не се колебайте да се свържете с нас на телефон 0886348203.